Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs ņem piemēru no Fokerota un triumfē Itālijas čempionāta finālposmā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Točs ņem piemēru no Fokerota un triumfē Itālijas čempionāta finālposmā
Edgars Točs. Foto: federvolley.it

Itālijas pludmales volejbola čempionāta finālposmā šajā nedēļas nogalē piedalījās Latvijas pludmales volejbolists Edgars Točs. Apvienojot spēkus ar Danieli Lupo, latvietis aizcīnījās līdz finālam, kurā izdevās izcīnīt uzvaru, līdzīgi kā viņa pārinieks Kristians Fokerots, tiekot pie zelta augstas raudzes turnīrā.

• Kamēr Kristians Fokerots cīnījās par Eiropas U18 čempionāta zeltu, tikmēr paralēli Itālijā viņa pārinieks Edgars Točs kopā ar Danieli Lupo cīnījās par zeltu Itālijas pludmales volejbola čempionāta finālā.

• Latvijas un Itālijas apvienotais duets turnīra gaitā jau otrajā kārtā ar 1-2 (29:27, 21:23, 9:15) piekāpās Mateo Ingroso un Davidem Dal Molinam, nonākot zaudētāju zarā. Tālāk līdz pusfinālam Točs un Lupo nezaudēja ne seta, bet tajā ar 2-1 (21:18, 19:21, 15:12) sīvā cīņā pieveica Marko Kaminati un Enriko Rosi.

• Finālā Točam un Lupo pretī stājās plašākai pludmales volejbola sabiedrībai maz zināmie Manuels Alfjēri un Mauro Sakripanti, kuri pusfinālā ar 2-0 (21:16, 21:17) pārspēja Tiziano Andretu un Andrea Abiati. Starp citu, Andreta un Abiati cīņā par vietu pusfinālā pārspēja Itālijā pludmales volejbolu amatieru līmenī spēlējošo Dāvi Krūmiņu un viņa pārinieku Fabricio Manni.

• Točs un Lupo bija neapstrīdami favorīti, bet nemaz tik viegli uzvarēt devīto spēli trijās dienās nebija. Spēles pirmajā setā klājās nedaudz vieglāk, Točam un Lupo gūstot panākumu ar 21:17. Otrajā setā pretinieki spēja gūt par diviem punktiem vairāk, bet pirmo vietu izcīnīja Latvijas un Itālijas apvienotais duets. Tādējādi gan Fokerots, gan Točs šajā nedēļas nogalē tika pie zelta kādā no augstas raudzes turnīriem.

     [+] [-]

, 2022-09-07 22:06, pirms 2 gadiem
Kur tad Nikolai ?