Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolistu kāzas: Kravčenoka apprecējusies ar Mihailu Samoilovu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Pludmales volejbolistu kāzas: Kravčenoka apprecējusies ar Mihailu Samoilovu
Foto: Jevgenij Janen / @kravcenokaa

Laulības ostā iestūrējusi Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Kravčenoka, kura apprecējusies ar Mihailu Samoilovu, liecina ieraksti viņas sociālos tīklos.

''Esmu ļoti laimīga. Gribu pateikt paldies visai komandai, kura strādāja, lai padarītu mūsu kāzas vienkārši ideālas, tiešām ideālas,'' Kravčenoka rakstīja savā Instagram kontā.

Ar kāzām jaunlaulātos apsveica arī Mihaila brālis - Latvijā labi zināmais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, kurš sociālajos tīklos minēja, ka mazais brālis vairs nav mazs un atplestām rokām aicināja Anastasiju ģimenē.

Ar komentāriem visi iesaistītie dalījās Instagram ''storijos'' jeb īsajos stāstiņos, kas pieejami tikai 24 stundu laikā kopš publicēšanas brīža. Lai gan, pagaidām, nav pieejamas daudz informācijas un foto, zināms, ka kāzas svinētas Jūrmalā.

Jau iepriekš tika minēts, ka 20. augustā Kravčenoka kopā ar Tīnu Graudiņu otro reizi kļuva par Eiropas čempionēm. Vācijas pilsētā Minhenē viņas apspēlēja Šveices duetu.