Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone Taizemē izcīna 25. vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Minusa un Jursone Taizemē izcīna 25. vietu
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Divus zaudējumu Pasaules kausa pēdējā posma, kas notiek Taizemē, pamatsacensībās šorīt piedzīvoja Inguna Minusa un Inese Jursone. Pirmajā spēlē mūsējās piekāpās ASV duetam Kesija/Rosa, pēcāk atzīstot arī Japānas sportistu Urata/Nišibori pārākumu.

Latvietes sacensībās izliktas ar 31. numuru, bet mūsu šodienas pirmās pretinieces Dženifera Kesija un Eiprila Rosa izsētas ar augsto otro numuru. Šodienas mačā pārsteigumi nenotika, favorītes uzvarēja divos setos ar 21:12, 21:15. Spēle ilga tikai 34 minūtes.

Pamatturnīra 2. spēlē latvietes tikās ar sacensību 15. pāri, Japānas sportistēm Satoko Urata/Takemi Nišibori, un atkal piedzīvoja zaudējumu divos setos - 16:21, 16:21. Līdz ar to Minuse/Jursone Taizemes posmā, kas noslēdza šo sezonu, ieņēma dalītu 25. vietu. Atgādinām, ka pamatturnīrā mūsējās iekļuva, pārvarot kvalifikāciju (divas spēles).

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja