Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Birzulis par PČ junioriem: "Mūs te nepārtraukti apceļ…"

Jānis Celmiņš

Birzulis par PČ junioriem: "Mūs te nepārtraukti apceļ…"
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

„Mums te neiet viegli, jo jau kvalifikācijā gribēja mūs salikt spēlēt pret Krievijas otro komandu. Panācu, lai viss notiek pēc esošajiem FIVB kritērijiem, kuri ir maigi izsakoties apšaubāmi, ka mums jāspēlē arī pret austriešiem,” uz pirmo divu dienu sacensībām pasaules junioru čempionātā pludmales volejbolā atskatās Haralda Regžas un Armanda Āboliņa treneris Aigars Birzulis.

Jau ziņojām, ka ar mainīgām sekmēm pasaules junioru čempionātu pludmales volejbolā (Kanādā) pamatturnīru sācis Latvijas duets Haralds Regža un Armands Āboliņš. Pamatturnīra pirmajās divās spēlēs latviešiem uzvara un zaudējums.

„Ne visai labi nospēlējām pirmā seta galotni pret kanādiešiem, tad arī spēle būtu mūsu. Puiši cīnās labi, tiesā ļoti slikti, jo pret Itālijas duetu mums pirmajā setā vien nozaga divus punktus, pēc spēles saprata savu kļūdu, bet protokolā nekas nemainījās,” uz pirmajām divām spēlēm atskatījās dueta treneris Aigars Birzulis.

Šodien mūsu pārim jāizvada atlikusī apakšgrupas cīņa pret Ķīnas duetu. „Fiziski nenormāli zvēri, bet tehniski augstu nevērtēju. Vajadzētu uzvarēt! Ir jau labi, bet var būt vēl labāk, jo mūsu čempionāts pa īstam būs pēc gada. Domāsim un cīnīsimies par pēc iespējas augstāku vietu,” apņēmību pauž Birzulis.

Citādi par čempionāta kvalitāti gan sportiskā, gan organizatoriskā ziņā treneris saka tos labākos vārdus – viss ir vislabākajā kārtībā!

Pēc apakšgrupu turnīra sacensības pēc vienmīnusa sistēmas turpinās 16 labākās komandas. Otrajā turnīra fāzē iekļūs visas labākās pirmo divu vietu ieguvējas grupās, kā arī četras labākās trešās vietas.