Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pirmais reģionālais LČ posms noslēdzas ar Āboliņa un Regžas uzvaru

Agris Suveizda

Pirmais reģionālais LČ posms noslēdzas ar Āboliņa un Regžas uzvaru
Armands Āboliņš un Haralds Regža
Foto: beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē noslēdzies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā 6.posms vīriešiem ERGO OPEN, kurš ir īpašs ar to, ka norisinājās ārpus Rīgas, Daugavpils novada Špoģos, Latvijas Dzelzceļa atpūtas bāzē „Virogna”.

Īpaši šim turnīram izveidotos pludmales volejbola laukumos sestdien un svētdien par posma uzvarētāju titulu īnījās 16 vīriešu komandas, kuru skaitā arī Eiropas čempionātā lieliskus panākumus guvušais junioru duets Armands Āboliņš/Haralds Regža.

Svētdien, turnīra noslēguma dienā, pusfinālā cīnījās Āboliņš/Regža un Graudiņš/Zaļkalns, kā arī Graudiņš/Glāzers un Vilmanis/Salmiņš. Pirmajā pusfināla spēlē vietu finālā un iespēju cīnīties par 1. Vietu izcīnīja Āboliņš/Regža ar rezultātu 2-0 (21-17; 21-16) uzvarot Graudiņu/Zaļkalnu. Otrajā pusfināla spēlē tika noskaidroti Āboliņa/Regžas pretinieki lielajā finālā, kuri bija Vilmanis/Salmiņš pēc tam, kad ar rezultātu 2-1 (15-21; 21-19; 17-15) negaidīti guva uzvaru pār Graudiņu/Glāzeru.

Spēlē par trešo vietu šajā ERGO OPEN posmā Graudiņš/Zaļkalns ar rezultātu 2-1 (17-21; 21-19; 15-9) bija pārāki par Graudiņu/Glāzeru, atstājot viņus 4.vietā.

Lielajā fināla spēlēja godalgotie juniori Āboliņš/Regža pret ne mazāk godalgotiem un pieredzējušiem spēlētājiem Vilmani/Salmiņu. Šajā mačā pārāki izrādījās Āboliņš/Regža, kuri divos setos ar rezultātu 2-0 (21-18; 21-19) guva uzvaru pār Vilmani/Salmiņu.

Rezultāti

Pēc lieliskās uzņemšanas atpūtas bāzē „Virogna”, ir tapis skaidrs, ka arī nākamajā sezonā pludmales volejbola turnīri notiks šajā vietā un aicinās arī savus fanus, atbalstītājus un līdzjutējus apmeklēt šo vietu un atpūsties kopā.

Nākamais un noslēdzošais šīs vasaras sezonas posms – ERGO OPEN Fināls sieviešu un vīriešu duetiem norisināsies 13.-15.septembrī Pludmales Sporta centrā „Brazīlija”, kur startēs arī Latvijas spēcīgākie pāri.

Informācijai un dalībnieku sarakstam var sekot līdzi LPVL mājaslapā, sadaļā pie ERGO OPEN Fināla posma.

Informāciju sagatavoja:
Zane Šauva