Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

PČ Šmēdiņš/Samoilovs tiksies ar Kataras, Vācijas un Venecuēlas duetiem

PČ Šmēdiņš/Samoilovs tiksies ar Kataras, Vācijas un Venecuēlas duetiem
Pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs (pa kreisi) un Jānis Šmēdiņš
Foto: http://worldtour.2017.fivb.com

Kļuvuši zināmi Latvijas pludmales volejbolistu pretinieki pasaules čempionātā Vīnē. Pārvarēt grupu turnīra barjeru labas izredzes ir visiem trim Latvijas pāriem.

Pirms izlozes Jānim Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam bija piešķirta otrā vieta pasaules čempionāta rangā, bet Mārtiņš Plaviņš/Haralds Regža un Edgars Točs/Rihards Finsters tika iedalīti trešajā grozā ar attiecīgi 26. un 36. kārtas numuru, kas ļāva tikt pie vieniem vājākiem pretiniekiem.

Pasaules ranga līderiem Samoilovam un Šmēdiņam izteikti vāju pretinieku nebūs, bet arī no grandiem ir izdevies izvairīties. Viņiem jātiekas ar Kataru pārstāvošajiem Džefersonu Santosu Pereiru un Čerifu Junusu (24.), vāciešiem Markusu Bekermanu un Larsu Flīgenu (31.) un venecuēliešiem Honatanu Golindano un Karlosu Ranhelu (41.).

Tikmēr Pļaviņš un Regža jau apakšgrupā varēs samērot spēkus ar olimpiskajiem čempioniem brazīliešiem Alisonu Seruti un Brunu Oskaru Šmidtu, kuri izsēti ar 5. numuru, kā arī ar čīliešiem Estebanu un Marko Grimaltiem (20.) un Mozambikas pludmales volejbolistiem Aldevino Nguvo un Žustino Tovelu (47.).

Visbeidzot Finstera un Toča pretinieki turnīra sākuma stadijā būs krievi Vjačeslavs Krasiļņikovs un Ņikita Ļamins (6.), Beļģijas sportisti Drīss Koikelkorens un Toms van Valle (23.), kā arī Marokas pārstāvji Mohameds Abiša un Zueirs Elgravi (46.).

48 dueti būs sadalīti 12 grupās. Pirmo divu vietu ieguvēji kvalificējas sešpadsmitdaļfinālam, tāpat četri labākie trešo vietu ieguvēji, bet vēl četras vietas play-off turnīrā vienā izslēgšanas spēlē sadalīs pārējo astoņu vietu ieguvēji. Ceturtās vietas izcīnījušajiem pāriem grupā turnīrs būs beidzies.

Sieviešu turnīram Latvijas pludmales volejbolistes nekvalificējās.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  -1 [+] [-]

, 2017-07-01 14:18, pirms 7 gadiem
kura TV rādīs?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-01 14:42, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: kura TV rādīs?
Best4Sport

  -1 [+] [-]

, 2017-07-01 15:15, pirms 7 gadiem
kad sāksies?

     [+] [-]

, 2017-07-01 19:29, pirms 7 gadiem
Pirms izlozes Jānim Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam bija piešķirta otrā vieta pasaules čempionāta rangā, bet Mārtiņš Plaviņš/Haralds Regža un Edgars Točs/Haralds Finsters tika iedalīti trešajā grozā ar attiecīgi 26. un 36. kārtas numuru, kas ļāva tikt pie vieniem vājākiem pretiniekiem.

Vēl nesen Finsters Bija RIHARDS