Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone kvalifikāciju nepārvar arī Šanhajā

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone kvalifikāciju nepārvar arī Šanhajā
Inese Jursone
Foto: fivb.org

Šanhajā (Ķīnā) startējis šīs sezonas pirmais FIVB „Grand Slam” turnīrs pludmales volejbolā dāmu duetiem. Diemžēl neveiksmīgs tas izrādījies Latvijas pārim Ingunai Minusai un Inesei Jursonei, kurām dalība sacensībās aprāvusies jau kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā.

Kvalifikācijas sacensībās Latvijas dāmu duets bija izlikts ar 23. numuru un pirmajā kārtā pretiniecēs dabūja sev krievietes Vasinu un Vozakovu (10.). Diemžēl mačs uz otrā korta latvietēm nebija veiksmīgs. Nācās samierināties ar zaudējumu divos setos – 0:2 (17:21, 10:21).

Tas nozīmē, ka pamatturnīram Latvijas duetam neizdevās kvalificēties arī Šanhajā un jāsamierinās ar dalītu 41. vietu.

Jau šodien Šanhajā startēs arī vīru turnīrs. Latvijas dueti Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins gan sacensības sāks vien naktī no trešdienas uz ceturtdienu, kad startēs pamatsacensības.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-01 19:47, pirms 12 gadiem
bezcers

     [+] [-]

, 2012-05-01 19:47, pirms 12 gadiem
speelee ar bikseem jo kas zem bikseem labaak neredzeet