Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Toresa uz operācijas galda gulsies jau šajā nedēļas nogalē

Toresa uz operācijas galda gulsies jau šajā nedēļas nogalē
Dara Toresa
Foto: AP

Tiek ziņots, ka amerikāņu peldēšanas veterāne, olimpiskā čempione un bijusī pasaules rekordiste Dara Toresa, kura ilgstoši cīnās ar ceļgala savainojumu, zem skalpeļa gulsies jau šajās brīvdienās.

Dara Toresa, kura pirmo reizi pasaules rekordu kādā no peldēšanas distancēm laboja jau tālajā 1983. gadā un ir piedalījusies piecās Olimpiskajās spēlēs, nākusi klajā ar paziņojumu, ka nepieciešamā operācija tiks veikta ātrāk kā plānots. Iepriekš tika ziņots, ka Toresa pie ārstiem grasās doties vien septembra un oktobra mēnesī.

Iepriekšējā nedēļā 42 gadus vecā peldētāja pauda arī apņemšanos turpināt mērķtiecīgu treniņdarbu, kura rezultātā sportiste vēlas cīnīties par medaļām un visaugstākajiem sasniegumiem gaidāmajās 2012. gada Londonas Olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
swimmingworldmagazine.com