Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Pīrsols: "Rekordi kritīs arī bez kostīmiem"

Pīrsols: "Rekordi kritīs arī bez kostīmiem"
Ārons Pīrsols
Foto: Getty Images

Amerikāņu peldētājs, pasaules rekordists un olimpiskais čempions Ārons Pīrsols ir pārliecināts, ka 2009. gadā sasniegtie pasaules peldēšanas rekordi jau drīzumā tiks laboti atkal, neskatoties uz jaunās paaudzes poliuretāna peldkostīmu aizliegumu, kas stāsies spēkā no 2010. gada 1. janvāra.

Jaunās paaudzes peldkostīmi palīdzēja sportistiem labot 43 pasaules rekordus nesen notikušajā FINA pasaules čempionātā peldēšanā, kas no 26. jūlija līdz 2. augustam risinājās Itālijas galvaspilsētā Romā.

Tomēr amerikāņu peldētājs Ārons Pīrsols, kurš sasniedza fantastisku pasaules rekordu 200 metru peldējumā uz muguras, ir pārliecināts, ka sasniegtie rekordi nav peldētāju robeža un tie tiks laboti arī peldot tekstilizstrādājumu peldbiksēs un peldkostīmos.

"Peldēšanas sports ātri spēs pielāgoties pārmaiņām un sportisti atgūs rekordu labošanas garšu," sarunā ar masu medijiem stāsta Pīrsols. "Man šķiet, ja cilvēks kādreiz ir spējis peldēt ātri, šo sajūtu nevar aizmirst. Peldētāji atgriezīsies baseinā un ticēs, ka atkal spēj peldēt tikpat ātri kā šogad. Un tieši to viņi arī darīs, ticiet man."

"Skatītāji būs pārsteigti, cik ātri peldējumi tiks veikti nākošgad. Esmu pārliecināts, ka arī turpmāk tiks laboti pasaules rekordi," tā Ārons Pīrsols.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-26 18:59, pirms 15 gadiem
nu, lai tā būtu!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-26 19:09, pirms 15 gadiem
met mieru...
panjem, vienaas apenees nopeldi kaadu rekordu un tad meeteejaaies ar vaardiem!

     [+] [-]

, 2009-11-14 10:39, pirms 15 gadiem
bananciks rakstīja: met mieru...
panjem, vienaas apenees nopeldi kaadu rekordu un tad meeteejaaies ar vaardiem!
Jā tu laikam neesi tuvās attiecības ar peldēšanu, bet pazīstot šo peldētāju viņa vārdiem var ticēt