Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

ASV bobsleja stūmējs Covid-19 dēļ nedodas ar komandu uz Pekinu

Emils Ozerinskis

ASV bobsleja stūmējs Covid-19 dēļ nedodas ar komandu uz Pekinu
Džošua Viljamsons. Foto: Viesturs Lācis|IBSF

Hantera Čērča pilotētā ASV bobsleja četrinieka ekipāža palikusi bez viena no stūmējiem, kurš Covid-19 infekcijas dēļ nevarēja doties kopā ar ASV komandu uz Ķīnu.

Pekinas olimpiskās spēles sāksies jau pēc nedēļas. Tomēr ASV bobsleja izlasi bažīgu darījusi stūmēja Džošua Viljamsona inficēšanās ar Covid-19. Pozitīva testa rezultātā Viljamsons nav ar komandas biedriem izlidojis uz Pekinu.

Pirms ASV komandas došanās uz olimpisko spēļu norises vietu, Viljamsons kopā ar pārējiem ASV komandas bobsleja un skeletona pārstāvjiem gatavojās Čula Vista atlētu treniņcentrā Dienvidkalifornijā.

Lai varētu doties uz Ķīnu, bobslejistam nepieciešams tikt pie vairākiem negatīviem testu rezultātiem pēc kārtas. Tāpat negatīvu testu vajadzēs saņemt jau ierodoties Ķīnā. Par labu bobsleja stūmējam gan nāk apstāklis, ka bobsleja četriniekiem sacensības paredzētas olimpisko spēļu pēdējās dienās un treniņi četriniekiem sāksies vien 16. februārī, kas ļauj Viljamsonam cerēt uz atgriešanos ierindā.

Džošua Viljamsons ieņem otro pozīciju Hantera Čērča pilotētajā bobsleja četrinieka ekipāžā. Kopā ar Viljamsonu Čērču iestumj arī Kristofers Horns un Čārlijs Vokers. Pasaules kausa rangā Čērča četrinieks šosezon ieņēma desmito vietu.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...