Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Kovida dēļ Pekinā nestartēs sieviešu tramplīnlēkšanas favorīte Krāmere

Agris Suveizda

Kovida dēļ Pekinā nestartēs sieviešu tramplīnlēkšanas favorīte Krāmere
Marita Krāmere. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Pasaules kausa līdere tramplīnlēkšanā Austrijas sportiste Marita Krāmere Pekinas olimpiskās spēles izlaidīs covid-19 saslimšanas dēļ.

Austrijas Slēpošanas federācija (OSV) otrdien paziņoja, ka Krāmere vēlreiz ir saņēmusi pozitīvu testa rezultātu, pirmo fiksējot nedēļas nogalē.

Sieviešu sacensības tramplīnlēkšanā notiks sestdien, un Krāmere vairs nevar paspēt nodrošināt četrus negatīvos testus, kas nepieciešami, lai ieceļotu Ķīnā pēc Covid-19 infekcijas.

"Mūsu ļaunākās bailes ir kļuvušas par bēdīgu realitāti. Pasaules kausa līdere Krāmere nevar sacensties Pekinā pozitīvu Covid-19 testu dēļ, lai gan viņa jūtas vesela un gatava," "tviterī" raksta OSV, piebilstot, ka Nīderlandē dzimušās sportistes vietu Pekinā ieņems Liza Edere.

20 gadus vecā Krāmere ir Pasaules kausa līdere ar septiņām uzvarām atsevišķos posmos un vēl trim goda pjedestāliem 12 sezonas sacensībās. Viņa bija spēļu galvenā favorīte.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

  +1 [+] [-]

, 2022-02-01 23:42, pirms 2 gadiem

Riktīgi žēl, jo ļoti simpatizē šī tramplīnlēcēja.

     [+] [-]

, 2022-02-02 00:57, pirms 2 gadiem
Mums interesantāk, tur var būt pārsteigumi.