Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Nadals un Alkarass uzvar supertaibreikā un sasniedz olimpisko spēļu 1/4 finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nadals un Alkarass uzvar supertaibreikā un sasniedz olimpisko spēļu 1/4 finālu
Rafaels Nadals un Karloss Alkarass. Foto: EPA/Scanpix

Šovakar Parīzes olimpisko spēļu ceturtdaļfinālu vīriešu dubultspēlēs sasniedza Spānijas tenisisti Rafaels Nadals un Karloss Alkarass, kuri ar 6:4, 6:7(2), 10:2 supertaibreikā tomēr salauza Talona Griekspora un Veslija Kolhofa no Nīderlandes pretestību.

Duelī, kas ilga divas stundas un 24 minūtes, viss izšķīrās supertaibreikā. Spāņu superzvaigznes žigli panāca 5:0, drīz pēc tam sekoja 9:1 un iesoļošana Parīzes olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā. Tur pretī stāsies amerikāņu duets Ostins Krajīčeks un Rajīvs Rams, kuri izlikti ar ceturto numuru un šodien divos setos ar 6:4, 7:6(3) pieveica Tjagu Monteiru un Tjagu Seibotu-Vaildu no Brazīlijas.

Alkarass un Nadals tika galā ar visām trim breikbumbām un pēc mača varēja smaidīt. Nadals ir divkārtējs olimpiskais čempions – Pekinā viņš triumfēja vienspēlēs, bet Rio zeltu izcīnīja dubultspēlēs kopā ar Marku Lopesu. Tikmēr 21 gadu vecais Alkarass, kurš četras reizes triumfējis "Grand Slam" turnīros, ieskaitot šā gada "French Open", ir olimpiskais debitants.

Ja Nadals pēc zaudējuma Novakam Džokovičam var koncentrēties tikai dubultspēlēm, tad Alkarass sasniedzis vienspēļu trešo kārtu. Viņš izlikts ar otro numuru. Otrajā kārtā Alkarass tika galā tieši ar Grieksporu, pret kuru šodien cīkstējās arī dubultspēlēs.

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!