Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Osorio pēc uzvaras pār Ostapenko: "Zināju, ka man jābūt pacietīgai"

Rolands Eliņš

Osorio pēc uzvaras pār Ostapenko: "Zināju, ka man jābūt pacietīgai"
Kamila Osorio un Aļona Ostapenko. Foto: Romāns Kokšarovs/LOK

Pēc uzvaras pār Aļonu Ostapenko, Latvijas pārstāvi Parīzes olimpisko spēļu tenisa turnīrā, Kolumbijas tenisiste Kamila Osorio sarunā ar medijiem izteica gandarījumu par uzvaru un pastāstīja, ka centusies izmantot savas priekšrocības un gaidījusi savas iespējas.

"Viena no karjeras lielākajām uzvarām," piekrita smaidīgā Kamila Osorio, kura mačā pret Aļonu Ostapenko, pasaules ranga 11. vietas īpašnieci, bija izlikta izteikta otrā numura pozīcijās, taču uzvarēja divos setos. "Man izdevās noturēt spēles ritmu visa mača gaitā, zināju, ka man jābūt pacietīgai."

"Zināju, ka jāizvairās no kļūdām un jāizmanto savi ieroči. Es neesmu spēcīgs cilvēks," smējās 22 gadus vecā Osorio, "tāpēc centos darīt citas lietas, nevis uzbrukt ar spēcīgajiem sitieniem. Centos noturēt bumbiņu spēlē. Šoreiz īpaši neizmantoju saīsinātos sitienus, taču centos izskriet pēc katras pēc bumbiņas un atvairīt katru uzbrukumu."

Osorio norādīja, ka brīdī, kad Ostapenko otrajā setā uzsāka atspēlēšanos, centusies neko nemainīt un nav pievērsusi lielu uzmanību tam, ka dažus punktus Ostapenko guva ļoti pārliecinošā veidā ar spēcīgiem sitieniem.

"Uzvarošie sitieni tāpat dod tikai vienu uzvarētu izspēli, vai ne? Dažus viņa trāpīja, taču dažos arī kļūdījās, un es centos turpināt savu spēli, gaidīju savas iespējas," skaidroja Kolumbijas spēlētāja, pasaules ranga 84. vietas īpašniece, kura šogad trīs "Grand Slam" turnīros kopā pārvarējusi divas kārtas, taču pavasarī triumfēja savā otrajā WTA līmeņa turnīrā dzimtajā Kolumbijā.

Aizvadītajā mačā Ostapenko izcēlās ar 33 tīri uzvarētām izspēlēm pret tikai septiņām Osorio izpildījumā, taču milzīga atšķirība bija arī nepiespiesto kļūdu daudzumā - Kolumbijas spēlētājai tādas bija tikai desmit, kamēr Ostapenko 41.

Osorio arī izmantoja iespēju pateikt, ka jutusies ļoti gandarīta par iespēju pārstāvēt savu valsti olimpiskajās spēlēs: "Domāju, ka tā jūtas katrs sportists šeit. Tā ir lieliska sajūta. Olimpiskajās spēlēs tomēr vari spēlēt tikai vienreiz četros gados, tāpēc darīju to par savu valsti, savu ģimeni un draugiem."

Sportacentrs.com no Parīzes

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

  +1 [+] [-]

, 2024-07-28 20:11, pirms 2 mēnešiem
Spēles taktiskajā ziņā Osorio nokautēja Ostapenko.

     [+] [-]

, 2024-07-28 22:06, pirms 2 mēnešiem
Laikam pēdējā rindkopa izsaka visu atšķirību starp abām spēlētājām. Lai Tev veicas Kamila!