Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

LOK Izpildkomiteja aizvadījusi pirmo sēdi, apstiprināti komisiju vadītāji

Agris Suveizda

LOK Izpildkomiteja aizvadījusi pirmo sēdi, apstiprināti komisiju vadītāji
Foto: LOK

Trrešdien uz pirmo sēdi sanāca Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, kas jaunajā sastāvā tika ievēlēta 4. jūnijā notikušajā LOK Ģenerālajā asamblejā, paziņojusi LOK.

Sēdē tika apstiprināti vairāki LOK komisiju vadītāji – finanšu komisiju turpmāk vadīs Edgars Stobovs, bet juridisko komisiju, tāpat kā iepriekšējā sasaukumā – Jānis Liepiņš. Olimpisko sporta veidu federācijas kandidātus darbam LOK komisijās aicinātas pieteikt līdz 3. jūlijam.

Tāpat Izpildkomiteja nolēma uzdot LOK Valdei par Nodibinājuma “Latvijas Olimpiešu sociālais fonds” Valdes locekli iecelt Andri Kalniņu, kā arī atbalstīja Andra Smoča iecelšanu par LOK Valdes padomnieku sporta darba jautājumos un sadarbībai ar iekšlietu un aizsardzības institūcijām.

Jūnija sākumā par jauno LOK prezidentu tika ievēlēts Latvijas Handbola federācijas (LHF) viceprezidents Raimonds Lazdiņš. Uz amatu kandidēja arī Viesturs Koziols, Arnis Lagzdiņš un Jānis Reirs, bet pirms balsojuma savu kandidatūru atsauca Ansis Dāle. Par ģenerālsekretāru tika ievēlēts ilgstoši LOK strādājošais Raitis Keselis

Izmantotie resursi:
https://www.olimpiade.lv/zinas/raks...