Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

Olybet noslēdz sadarbību ar vienu no Spānijas labākajiem futbola klubiem Real Betis

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Sporta totalizators OlyBet ir parakstījis sadarbību ar Real Betis. Jaunā sadarbība ar augstāko La Liga klubu un jaunāko Cope del Rey trofejas ieguvēju sniegs vietējiem faniem unikālas iespējas iesaistīties komandas ikdienā un līdzi jušanā.

Kā norāda Real Betis ģenerālmenedžeris Ramon Alarcon, Baltijas valstīs ir daudz kaislīgu futbola fanu. “Sadarbība ar OlyBet, lielāko sporta totalizatoru zīmolu reģionā, nodrošina plašāka mēroga digitālās platformas, kurās var iesaistīt līdzjutējus un spēlētājus, un attīstīt profesionālu futbolu kā lielisku sporta šovu.”

“Apveicu Copa del Rey trofejas ieguvējus! Real Betis ir lieliska komanda ar veiksmīgu vēsturi un ļoti kaislīgiem atbalstītājiem”, sacīja Olympic Entertainment Group un OlyBet Group priekšsēdētājs un izpilddirektors Corey Plummer un piebilda, ka to klienti tagad saņems vairāk iespējas iesaistīties futbola kluba dzīvē, izmantojot tiešraides un spēles, vietējos pasākumus, sociālos medijus un labāko likmju veikšanas pieredzi Eiropā.

OlyBet ir tirgus līderis un spēcīgākais tiešsaistes zīmols Baltijas valstīs un pēdējo gadu laikā ir paplašinājis darbību vairākās valstīs visā Eiropā. Saskaņā ar Corey Plummer OlyBet nesenās sadarbības ar starptautiskiem sporta zīmoliem kā NBA, NHL, ACF Fiorentina un Horvātijas futbola leģendu Luku Modriču ir izveidojušas stabilu pamatu OlyBet zīmola pozicionēšanai un tirgus izaugsmei Eiropā.

Plummer kungs piebilda, ka OlyBet un OlyBetTV piedāvā lielisku līdzdalību sporta cienītājiem. Kopējā ideja ir apvienot sporta izklaides saturu, akcijas un ziņas, izmantojot OlyBetTV platformu. Eiropas valstu faniem ar OlyBet klātbūtni ir iespēja piedalīties OlyBet sporta portāla derību vidē. OlyBet Club lojāliem klientiem nodrošina iespēju apmeklēt lielus sporta pasākumus, lai tiktos ar profesionāliem spēlētājiem, kā arī baudīt ekskluzīvas izklaides iespējās.

Real Betis Balompié ir profesionāls Spānijas futbola klubs, kas bāzēts Seviļā. Dibināts 1907. gadā, tas ir daļa no La Liga un izcīnīja 5. vietu līgā. Savas mājas spēles klubs aizvada Estadio Benito Villamarin, kurā var ietilpt 60 000 cilvēku. Real Betis ieguva La Liga titulu 1935. gadā un Cope del Rey 2022., 2005. un 1977. gadā.

OlyBet ir Nr. 1 sporta likmju, tiešsaistes spēļu un azartspēļu zīmols Baltijas valstīs, un tas ir kļuvis par vadošo izklaides platformu Eiropā. Pēdējo gadu laikā OlyBet Group ir kļuvis par NHL un NBA oficiālo sporta likmju partneri Baltijas valstīs, kā arī likmju partneri Fiorentina, kas spēlē Itālijas Serie A līgā. OlyBet veido saturu un piedāvā izklaidi caur dažādām platformām: sporta totalizators, kazino spēles, pokers un e-sports, kas ir pieejamas mazumtirdzniecības vietās un sporta bāros, kā arī tiešsaistes vidē un atbalsta vietējo sportu un sportistus. OlyBetTV ir jaunākā sporta izklaides un ziņu platforma Eiropā, kas sporta faniem nodrošina iespēju vērot savu iecienītāko saturu visā pasaulē.

     [+] [-]

, 2022-05-26 14:28, pirms 2 gadiem
Toto kantoris, kurš sporta zinātājiem uzliek dažu centu maksimālās likmes limitu?