Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Gusts un Pedersens palīdz uzvarēt

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Gusts un Pedersens palīdz uzvarēt
"Grindsted" komanda pēc uzvaras - trešais no kreisās Kevins Jūls Pedersens, ceturtais Francis Gusts.

Piekto uzvaru Dānijas spīdveja līgā guva Franča Gusta pārstāvētā komanda "Grindsted", kas ar 43:41 savā mototrekā pārspēja "Fjelsted" vienību, kuras rindās šoreiz nebija pieteikts Andžejs Ļebedevs. Uzvarētāju rindās brauca un uzvaru kaldināja arī Daugavpils "Optibet Lokomotīve" dāņu juniors Kevins Jūls Pedersens.

Abas komandas vispirms apmainījās ar 5:1 uzvarām, tad ar 4:2 uzvarām un tad vēlreiz - ar 5:1 uzvarām. Gustam sākums nebija sekmīgs - viens punkts un diskvalifikācija, toties 6. braucienā viņi abi ar Pedersenu atveda 5:1 uzvaru un panāca neizšķirtu - 18:18. Pedersena un Emila Pērtnera 5:1 uzvara 9. braucienā ļāva mājiniekiem sasniegt 30:24, bet trīs braucienus pirms mača beigām rezultāts bija 37:29. Divus nākamos braucienus "Grindsted" komanda zaudēja ar 2:4 un 1:5 un pirms pēdējā 14. brauciena rezultāts bija vairs tikai 40:38 mājinieku labā (Dānijas līgā ir 14 nevis 15 braucieni). Pēdējā braucienā Kenetam Bjerrem un Patrikam Hansenam izdevās atvest neizšķirtu 3:3, kas ļāva nosargāt uzvaru - 43:41.
Francim Gustam 4 punkti četros braucienos, bet Kevinam Jūlam Pedersenam - 8 punkti sešos braucienos. Pēc šīs uzvaras "Grindsted" komanda turnīra tabulā pakāpās uz 5. vietu, taču tik pat punktu (10) ir arī ceturtajai vietai, bet līdz 3. vietai ir tikai divi punkti.