Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" Žešuvā - kā bez degvielas...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" Žešuvā - kā bez degvielas...
Jūnass Kīlmekorpi arī neatveda daudz punktu, taču šoreiz arī viņa 7 punkti bija trešdaļa no visas komandas guvuma Žešuvā...

Rekordlielu zaudējumu Polijas Nice spīdveja līgā piedzīvoja Daugavpils "Lokomotīve" - 21:69 Žešuvā pret "PGE Marma". Tik lielu zaudējumu "Loko" nebija vēl piedzīvojis, kopš vispār startē Polijas spīdveja līgās (kopš 2005. gada).

Mājinieki, kuriem šosezon ir uzdevums atgriezties Ekstralīgā, mačam bija nopietni gatavojušies, viens no viņu līderiem Macejs Kuciapa dienu pirms mača izteicās, ka "Lokomotīve" vairs nav komanda, kas prot labi braukt tikai savā mototrekā, ka daugavpiliešu zaudējums tikai ar 43:47 līdera Gņezno "Start" mototrekā liek pat nedomāt par vieglu uzvaru. Žešuvas komandas sastāvā dāņa Nikolaja Klinda vietā tomēr iekļāvās vairākkārtējais Lielbritānijas čempions ar lielu GP sacensību pieredzi Skots Nikolss, kas tikai bija Kuciapas teiktā apliecinājums.
Neviens no "Loko" sastāva līdz šim Žešuvas mototrekā nebija braucis sekmīgi. Pirms pāris gadiem šajā komandā startēja Jūnass Kīlmekorpi, taču arī viņam caurmērā vienā braucienā bija izdevies šeit (tolaik - mājas trekā) atvest knapi 1,4 punktus. Pārējiem - sliktāk, bet Andžejs Ļebedevs, Ričijs Vorals un Ivans Pļešakovs šeit vispār vēl nebija braukuši.
Tie ir objektīvi apstākļi par labu "PGE Marma", bet... 21:69 jebkuros apstākļos ir par traku. Līdz šim savu lielāko zaudējumu "Loko" Polijā bija piedzīvojis ar 36 punktu starpību (vienreiz tieši Žešuvā, kā arī Poznaņā), taču 48 punktu starpība... Tas jau ir ārpus jebkādas kritikas. Desmit no 15 braucieniem daugavpilieši zaudēja ar 1:5, tikai vienā braucienā bija neizšķirts 3:3 un ne reizes kāds no "Loko" braucējiem nefinišēja pirmais. Šķiet, ka pirmo reizi karjerā bez punktiem palika Ļebedevs - pāragrs starts, ceturtā vieta un motocikla defekts, kura dēļ atkal ceturtā vieta, un Andžejs mototrekā vairs neparādījās...
Kīlmekorpi atveda 7 punktus, Makismam Bogdanovam - 5, Rorijam Šleinam - 4, Ķastam Puodžukam - 3, Voralam un Pļešakovam - pa 1 punktam.
Nākamo maču "Lokomotīve" aizvadīs 8. jūnijā savā mototrekā pret vēl vienu no Nice līgas favorītiem Grudzjoncas GKM. Nav citas izejas, kā vien reabilitēties, turklāt vēl nedēļas nogalē Daugavpils svinēs pilsētas svētkus.

     [+] [-]

, 2014-05-30 22:41, pirms 10 gadiem
Vai tad savējo nav, ka jāņem tik švaki ārzemnieki?

     [+] [-]

, 2014-05-30 23:17, pirms 10 gadiem
maris777 rakstīja: Vai tad savējo nav, ka jāņem tik švaki ārzemnieki?
Arzemnieki šodien bija labākie un kopumā viņi ir vieni no līderiem kopā ar mūsu trijotni: Puodžuku, Lebedevu un Bogdanovu! Sis sacīkstes nav jāņem par rādītāju, jo Zešuvas trekā mūsējie pēdejo 6 gadu garumā rāda vissliktākos rezultātus no visiem poļu mototrekiem, pie tam pārliecinoši vissliktākos! Grūti izskaidrot, ar ko tas saistīts, varbūt, ar to , ka tas treks ir kā aplis nevis ovals.

     [+] [-]

, 2014-05-31 00:05, pirms 10 gadiem
Bet kāpēc nav vairāk savējo? Viens klubs Latvijā un turpat puse ārzemnieki.

     [+] [-]

, 2014-05-31 02:13, pirms 10 gadiem
maris777 rakstīja: Bet kāpēc nav vairāk savējo? Viens klubs Latvijā un turpat puse ārzemnieki.
Vienai Daugavpilij jau grūti izaudzināt nez cik lielu daudzumu labu spīdvejistu, labi, ka ir izaudzināti šie trīs augstākminētie, kas augstu kotējās paaules spīdvejā. Pārējās trīs vietas sastāvā jaaizpilda ar leģionāriem. Ir jau Giruckis rezervē, bet, diemžēl, 1. līga nav viņa līmenis.