Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti sezonu sāks mājās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti sezonu sāks mājās
Jaunās spīdveja sezonas starts - 8. maijā.

Polijas spīdveja 2. līgas čempionātā šosezon tomēr nepiedalīsies Vitstokas komandas "Wolfe" no Vācijas un līdz ar to tika pārrakstīts sacensību kalendārs. Tā jaunākajā versijā Daugavpils "Lokomotīvei" sezonas sākums paredzēts 8. maijā savā mototrekā nevis 2. maijā Žešuvā.

Pirmajā mačā "Lokomotīve" 8. maijā (sākums jau plkst 13, taču vismaz pagaidām - diemžēl bez skatītājiem) uzņems citu Vācijas komandu un vienu no slavenākajiem šīs valsts spīdveja klubiem Landshutas "Devils". Komanda 19 reizes bija Vācijas čempione un divas reizes tās sastāvā par Vācijas čempionu kļuva arī Andžejs Ļebedevs (2016. un 2017. gadā).

Landshutas komandas pieteikumā ir gandrīz visi labākie vācu spīdvejisti - Martins Smolinskis, Kais Hukenbeks, Mihaēls Hērtels un Tobiass Bušs, kā arī slovēņu jaunais talants Niks Škorja un talantīgi vācu juniori.

"Lokomotīvei" treniņā gūtā rokas savainojuma dēļ diemžēl nevarēs palīdzēt Ķasts Puodžuks (droši vien, ka nevarēs braukt visu maiju), bet visi pārējie būs ierindā.