Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Podžukam 16 punkti Čehijā, Bogdanovam - Zviedrijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Podžukam 16 punkti Čehijā, Bogdanovam - Zviedrijā
Maksims Bogdanovs aizvadīja vienu no savām labākajām sacensībām šajā sezonā.
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Teicami savus mačus Čehijas un Zviedrijas spīdveja līgās aizvadīja Kjasts Podžuks un Maksims Bogdanovs - abu pārstāvētās komandas uzvarēja un abi bija savu komandu līderi gūto punktu skaita ziņā.

Kjasts Podžuks atveda 16 punktus Divišovas "DaK Moto" komandas labā Čehijas Ekstralīgā (pēc pieciem braucieniem Kjastam bija 15 no 15 iespējamajiem punktiem) un lielā mērā sekmēja pārliecinošas uzvaras gūšanu pār AK "Slany". Interesanti, ka Divišovas komandas rindās startē arī...jauna dāma. 15 gadus vecā čehiete Mihaela Kupičkova šajā mačā debitēja Ekstralīgā un atveda vienu punktu (vienreiz arī startēja).

Maksims Bogdanovs guva 16 no 18 iespējamajiem punktiem "Masarna Avesta" kluba rindās Zviedrijas Allsvenskan līgas (otrās pēc ranga) mačā pret "Smederna Eskilstuna" un tieši viņš kopā ar Antonio Lindbeku mača beigās izrāva savai komandai uzvaru ar 48:42. Divus braucienus pirms maca beigām ma'jinieki zaudēja ar 38:40, taču abos pēdējos braucienis Bogdanovs un Lindbeks uzvarēja ar 5:1 (vispirms braucienā uzvarēja Makss, bet tad Antonio) un nodrošināja uzvaru. Lindbeka rēķinā 15 punktu.