Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kjasts Podžuks debitē Čehijas Extraliga ar 12 punktiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kjasts Podžuks debitē Čehijas Extraliga ar 12 punktiem
Kjasts Podžuks debitēja Čehijas Extraliga čempionātā ar 12 punktiem.
Foto: Laimonis Saulītis

Latvijas spīdvejists Kjasts Podžuks aizvadīja pirmo maču Čehijas Extraliga čempionātā un 7 braucienos atveda Divišovas "DaK Moto Liebezeit" komandai 12 punktus, taču ar to bija par maz uzvari pār līderi Prāgas "Olymp" - 40:53.

Pirmos trīs savus braucienus Kjasts Podžuks uzvarēja un arī mača sākums viesiem bija diezgan labs, taču turpinājumā arvien vairāk sāka izpausties "olimpiešu" pārākums. Savos atlikušajos braucienos daugavpilietim ne reizes tā arī neizdevās tikt augstāk par trešo vietu un kaut reizi apsteigt kādu no Prāgas komandas līderiem - dāni Bjarne Pedersenu vai poli Rafalu Okoņevski.
18 punktus 6 braucienos (vienreiz 6 punkti braucienā par uzvaru džokera lomā) Divišovas komandai atveda slovēnis Matejs Žagars. Podžuka un Žagara rēķinā - 30 no komandas 40 punktiem.

     [+] [-]

, 2012-05-29 22:18, pirms 12 gadiem
īsts latviešu vārds, ko lai saka

     [+] [-]

, 2012-05-29 22:50, pirms 12 gadiem
Okjeens rakstīja: īsts latviešu vārds, ko lai saka
viņam tak saknes ar Lietuvu... nav ko brīnities, būtu tavi vecāki dažadu nacionalitāšu un dzivojuši arzemes ( viņa gadījumā Lietuvā) , gan jau tev arī būtu "īsts" latviešu vārds...