Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" jau nosauc sastāvu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" jau nosauc sastāvu
Maksims Bogdanovs pēc gada pārtraukuma atkal brauks dzimtajā komandā. "Mag Max" atgriežas!

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda kā pirmā no Polijas 1. līgas klubu čempionāta dalībniecēm jau nosauca sastāvu jaunajai 2013. gada sezonai. Pārmaiņu "Loko" rindās nav daudz, taču tās ir būtiskas un komanda noteikti nav kļuvusi vājāka. Drīzāk pat otrādi.

No aizvadītās sezonas sastāva daugavpiliešu rindās vairs nebūs zviedra Mikaela Maksa, dāņa Keneta Hansena un pašmāju motobraucēja Jevgeņija Karavacka. Toties pēc gada pārtraukuma dzimtajā komandā ir atgriezies 2010. gada pasaules junioru čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Maksims Bogdanovs un pasaules čempions garajā trekā (hipodromā) soma Jūnass Kilmēkorpi. Paliek komandā Kjasts Podžuks, juniors Andžejs Ļebedevs, Romāns Považnijs (Krievija; izlases kapteinis), Vjačeslavs Giruckis, Vadims Tarasenko (Krievija) un vēl trīs pašmāju juniori - Ivans Plešakovs, Andrejs Kovaļčuks un Jevgeņijs Kostigovs.
Paliek komandā arī talantīgais somu motobraucējs Timo Lahti, kurš gan pagājušajā sezonā nevienu maču "Loko" rindās tā arī neizvadīja. Jaunajā sezonā vajadzētu būt citādāk, jo 2012. gada sezona 20 gadus vecajam somam bija līdz šim labākā viņa karjerā - viņš kļuva par Somijas čempionu starp pieaugušajiem un junioriem, kā arī par vienu no Īstbornas kluba līderiem britu Elites līgā (vēl sekmīgi startēja arī Allsvenska līgā "Rispiggarna" rindās).

Pamatsastāvs veidojas ļoti cerīgs - Bogdanovs, Kilmēkorpi, Podžuks, Považnijs, Ļebedevs, jācer, ka arī Lahti, jācer, ka arī atkal Tarasenko... Jācer uz pārējo junioru progresu, jo Ļebedevs ir viens no labākajiem starp vienaudžiem visā līgā, toties pārējie vēl krietni atpaliek.

     [+] [-]

, 2012-12-28 17:08, pirms 12 gadiem
jārullē un okey

     [+] [-]

, 2012-12-28 18:34, pirms 12 gadiem
vareeja Maksu atstaat un buutu bijis labais

     [+] [-]

, 2012-12-28 20:51, pirms 12 gadiem
Lielākā kļūda būs Tarasenko paturēšana klubā, jo šis ieliktenis sevi ir izsmēlis, tā ir mūžīgā .irsā līšana Lagutas klanam, šādas lietas parasti neiet krastā.