Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Gusts un "Skorpioni" - Polijas spīdveja 2. līgas finālā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Gusts un "Skorpioni" - Polijas spīdveja 2. līgas finālā
Francis Gusts un Poznaņas komanda brauks Polijas spīdveja 2. līgas finālā.

Francis Gusts un viņa pārstāvētā Poznaņas komanda "SpecHouse PSŽ" iekļuva Polijas spīdveja 2. līgas finālā - pusfinālā atbildes mačā savā mototrekā ar 46:44 tika pārspēta Ravičas "Kolejarz" komanda.

Pirmajā mačā Ravičā "Skorpioni" uzvarēja ar 49:41, taču neviens tāpēc nedomāja, ka fināls jau ir sasniegts. Atbildes mačs vispirms tika pārcelts stipra lietus dēļ. Svētdien laiks Poznaņā bija labs, mačs varēja notikt un tas izvērtās ļoti spraigs.

Viesiem vienreiz bija 4 punktu pārsvars (20:16 pēc 6. brauciena), taču vēl tuvāk viņi netika. Divus braucienus pirms mača beigām Ravičas komanda bija vadībā ar 40:38 un teorētiski vēl varēja uzvarēt ar 10 punktu pārsvaru - abus atlikušos braucienus viesiem vajadzēja uzvarēt ar 5:1. Priekšpēdējā braucienā - 3:3 un vieta finālā līdz ar to jau bija nodrošināta.

Francim Gustam - 4 punkti (divas otrās vietas braucienos) trijos braucienos. Finālā Poznaņas komanda tiksies ar Opoles spīdvejistiem. Pirmais mačs - 3. septembrī Poznaņā.