Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" svētdien startēs ar šokējošu sastāvu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" svētdien startēs ar šokējošu sastāvu
Jevgēņijs Karavackis un Leonīds Paura
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīve" svētdien savā trekā aizvadīs pēdējo Polijas 1. spīdveja līgas pamatturnīra sacīksti, savā trekā uzņemot vienu no līgas vājākajām komandām Ribņikas "RKM". Mūsu komandas sastāvs vairāk nekā pārsteidzošs - ierindā nebūs brāļu Lagutu, toties startēs Leonīds Paura un Jevgēņijs Karavackis.

Daugavpils "Lokomotīve" savu pamatuzdevumu jau ir izpildījusi, nodrošinot vietu labāko četru komandu pulkā, kuras turpinās cīņu par iekļūšanu Polijas Ekstralīgā. Līdzi tiks ņemti vien labāko četru komandu savstarpējo maču rezultāti, tādējādi iegūtie vai neiegūtie punkti pret Ribņikas "RKM" sezonas izšķirošajos notikumos nespēlēs nekādu lomu.

To apzinās arī komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins, kurš svētdienas sacīkstei grasās pieteikt, maigi izsakoties, eksperimentālu sastāvu. Daugavpils trekā neredzēsim ierastos komandas līderus Artjomu un Grigoriju Lagutas, kā arī Romānu Považniju. Vieta sastāvā neatradās arī polim Pāvelam Mesjoncam, toties pēc ilgāka pārtraukuma redzēsim Leonīdu Pauru un Jevgēņiju Karavacki. Ierindā būs arī pasaules junioru čempionāta fināla kopvērtējuma līderis Maksims Bogdanovs, jauniņais krievs Vadims Tarasenko, Eiropas junioru vicečempions Kjasts Puodžuks, kā arī juniors Vjačeslavs Giruckis.

Būs interesanti pavērot, kā izskatīsies mūsu eksperimentālā komanda uz pretinieku fona. Jāsaka, ka arī viesi uz Daugavpili brauks sešu braucēju sastāvā. Ierindā būs pazīstamais Andrejs Karpovs, Mariušs Vegžiks, Slavomirs Pišnijs, Mateušs Domaņskis, kā arī Rafaels un Kamils Flegeri.

Interesanti, ka junioru braucienā, ja nekas nemainīsies, piedalīsies vien divi braucēji, pa vienam no katras komandas. Pirmo reizi šosezon kā juniors tiks pieteikts Giruckis, bet ar pirmo numuru Daugavpils rindās startēs Maksims Bogdanovs.

Kā ierasti, sīkāk par gaidāmajiem mačiem nedēļas nogalē. Sacīkstes sākums plkst. 18:00

Komandu sastāvi

LokomotīveRibņika
Maksims BogdanovsMariušs Vegžiks
Jevgēņijs KaravackisSlavomirs Pišnijs
Vadims TarasenkoRafals Flegers
Leonīds PauraKamils Flegers
Kjasts PuodžuksAndrejs Karpovs
Vjačeslavs GiruckisMateušs Domaņskis

Polijas 1. spīdveja līga

VKomandaSacīkstesP
1.Marma1223
2.Start1322
3.Lokomotīve1321
4.GTŽ1318
5.Lotos1217
6.PSŽ1212
7.RKM137
8Miskolc122

  +9 [+] [-]

, 2010-07-28 17:13, pirms 14 gadiem
vai tiešraide arī būs? tiešām gribētos redzēt mūsu jaunos spīdvejistus vismaz internetā

     [+] [-]

, 2010-07-28 17:34, pirms 14 gadiem
uzvara nekur nepazudīs

     [+] [-]

, 2010-07-28 17:40, pirms 14 gadiem
Šīs sacensības gribētos redzēt!

     [+] [-]

, 2010-07-28 22:43, pirms 14 gadiem
vismaz būs spraiga cīņa-būs interesanti! kaut arī sastāvs ir diezgan vājš uzvara nekur nepaliks,manā skatījumā prātīgs solis no komandas vadības!

     [+] [-]

, 2010-07-29 11:51, pirms 14 gadiem
labaakajs ribnika sastava Andrejs Karpovs, kuru Eiropas chempionataa Ukrainaa, Giruckis uzvareeja! Domaaju,ka sheit museeje uzvarees bez problemam! Gaidu videotranslaciju,ta ka uz stadionu doties nevareshu! Ave Loko

     [+] [-]

, 2010-07-30 02:29, pirms 14 gadiem
kameer maksis brauc uzvara tikpat kaa kabataa