Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Mihailovam un Trofimovam SEC čempionāts beidzies, "Loko" - turpina Ostruvā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pašreiz labākajiem Latvijas spīdveja junioriem Oļegam Mihailovam un Artjomam Trofimovam neizdevās iekļūt Eiropas čempionāta finālposmu pretendentu izšķirīgajās sacensībās. Abi taisnā ceļā devās uz Ostruvu, kur šodien "Lokomotīves" sastāvā piedalīsies Nice līgas mačā ar "Arged Malesa".

Oļegs Mihailovs Poznaņā ieguva 6 punktus un ierindojās 11. vietā. Visvairāk punktu - 17, ieskaitot divus finālā - sakrāja pašreizējais junioru pasaules čempions polis Bartošs Smektala, taču finālā negaidīti uzvarēja Dāvids Bellego no Francijas. Finālā iekļuva, attiecīgi 3. un 4. vietu tajā ieņēma un arī par vietu SEC finālposmos cīnīsies arī Anderss Tomsens no Dānijas un Andrejs Kudrjašovs no Krievijas.
Artjoms Trofimovs Goričanā atveda 5 punktus un ieņēma 12. vietu. Par uzvarētāju kļuva polis Adrians Miedziņskis, bet nākamās trīs vietas ieņēma čehs Vāclavs Miliks, polis Dominiks Kubera un mājinieks horvāts Jurica Pavličs.
1. maijā SEC kvalifikācijas sacensības aizvadīs Andžejs Ļebedevs un Ķasts Puodžuks.
Šodien plkst. 15.30 pēc Latvijas laika Daugavpils "Lokomotīve" Nice līgas mačā Ostruvā tiksies ar vietējo komandu "Arged Malesa". Līdz šim Ostruvas mototrekā mūsējiem vēl ne reizes nav izdevies uzvarēt, taču tieši šeit "Loko" piedzīvoja savu pirmo uzvaru Nice līgā - 2015. gada finālā savā mototrekā Ostruvas komanda tika pieveikta ar 50:40 un zaudējums Ostruvā ar 41:49 toreiz bija līdzvērtīgs uzvarai.
Daugavpilieši savā sastāvā neko nav mainījuši - Timo Lahti, Jevgeņijs Kostigovs, Vadims Tarasenko, Ķasts Puodžuks, Andžejs Ļebedevs, Artjoms Trofimovs un Oļegs Mihailovs.
Ostruvas komandā austrālieša Sema Mastersa vietā būs Renats Gafurovs no Krievijas. Tiesa, līdz mačam vēl jau var veikt izmaiņas. Ostruvas komandas rindās pazīstamākie braucēji ir Aleksandrs Loktajevs (Ukraina), jau minētais Gafurovs, dānis Nikolajs Klinds un pieredzējušie poļi Tomašs Gapiņskis un Gžegožs Valaseks.
"Loko" rēķinā pašreiz ir 2 punkti divos mačos, bet Ostruvas komandai - 4 punkti trijos mačos un tā ir viena no Nice līgas līderēm (4 punkti trijos mačos ir arī Tarnuvas "Unia" rēķinā).