Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedeva un Mihailova komandām zaudējumi pirmajos pusfinālmačos

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedeva un Mihailova komandām zaudējumi pirmajos pusfinālmačos
Andžejam Ļebedevam un "Vilkiem" no Krosno ir izredzes otro gadu pēc kārtas iekļūt Polijas 1. līgas finālā.

Polijas spīdveja 1. līgas pirmajos pusfinālmačos zaudējumus piedzīvoja Andžeja Ļebedeva un Oļega Mihailova pārstāvētās komandas, taču tie ir ļoti atšķirīgi zaudējumi - ja "Vilkiem" no Krosno ir reālas izredzes revanšēties un tikt finālā, tad Bidgoščas komandas izredzes titk finālā ir ļoti mazas.

Krosno komanda "Cellfast Wilki" viesos ar 41:49 zaudēja Lodzas "Orzel" komandai un revanšēties atbildes mačā ar 9 punktu starpību "Vilkiem" ir pa spēkam. Pēc sešiem braucieniem viesi pat bija vadībā ar 21:15, taču no atlikušajiem 9 braucieniem summā uzvarēja tikai vienā - 14. braucienā Ļebedevs un Tobiašs Musielaks atveda 4:2, bet tad mačs jau bija zaudēts. Pēc desmit braucieniem bija 30:30, bet tad "Ērgļi" uzvarēja trīs braucienus pēc kārtas, turklāt divus no tiem ar 5:1 - 44:34 pirms pēdējiem diviem braucieniem un "Vilkiem" atlika vien censties samazināt rezultāta starpību, ko priekšpēdējā 14. braucienā Ļebedevam ar Musielaku arī izdevās paveikt.
Andžeja Ļebedeva rēķinā 11 punktu sešos braucienos un viņš bija rezultatīvākais Krosno komandas rindās. Atbildes mačs Krosno - 4. septembrī.
Bidgoščas "Abramczyk Polonia" pirmajā mačā Zeļona Gurā zaudēja "Stelmet Falubaz" ar 35:55 un izredzes tikt finālā Bidgoščas komandai ir minimālas. Regulārajā čempionātā abu maču summā "Polonia" pat bija pārāka (91:89), tāpēc šāds pirmā pusfinālmača iznākums pārsteidz. Ietekmēja arī tas, ka savā trešajā braucienā kritienu piedzīvoja un maču vairs nevarēja turpināt Adrians Miedziņskis, taču, no otras puses, divos iepriekšējos braucienos viņa rēķinā bija tikai viens punkts. Neveiksmīgs mačs arī Oļegam Mihailovam - divas nullītes, viena otrā vieta un tikai divi punkti trijos braucienos. Viesu rindās tikai dānis Kenets Bjerre regulāri veda punktus - 14 punktu sešos braucienos.