Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam 5 punkti, "Zvaigznēm - zaudējums čempionam

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam 5 punkti, "Zvaigznēm - zaudējums čempionam
Andžejs Ļebedevs "Norfolk Arena" mototrekā atveda 5 punktus.

Andžejs Ļebedevs trešdien atveda 5 punktus "King's Lynn Stars" komandas labā britu spīdveja Elites līgā, taču ar to bija par maz, lai pārspētu pašreizējo čempionu "Swindon Robins" - 39:51.

"Zvaigznes" pirmo uzvaru pārī guva tikai 10. braucienā (dāņi Hanss Kristians Iversens un Peters Kildemands) un samazināja rezultāta starpību līdz četriem punktiem - 28:32. Pakaļdzīšanās diemžēl beidzās nesekmīgi, jo šī tā arī palika mājinieku pāra vienīgā uzvara visā mačā (8 reizes bija neizšķirts 3:3, bet pārējos braucienus mājinieki zaudēja - vienreiz ar 1:5 un 5 reizes ar 2:4).
Andžejs Ļebedevs pirmajos divos savos braucienos palika bez punktiem, toties nākamajos divos finišēja otrais - vispirms aiz 19 gadus vecā austrāliešu talanta Nika Morisa, kurš britu spīdveja trekos brauc jau trīs sezonas, bet tad aiz viena no Austrālijas izlases līderiem Troja Batčelora. Vēl vienu reizi Andžejs finišēja trešais un tieši tajā braucienā "Zvaigznes" vienīgo reizi arī zaudēja ar 1:5... Ļebedevam tas bija tikai trešais mačs Elites līgā. Mototreka saimnieku rindās ar 10 punktiem izcēlās Iversens, bet nevienam citam 10 punktu robežu sasniegt neizdevās.

Turnīra tabulā "King's Lynn Stars" noslīdēja uz 5. vietu 10 komandu konkurencē, bet čempioni pacēlās uz 3. vietu. Nākamo maču "Zvaigznes" aizvadīs jau šovakar pie čempioniem - "Swindon Robins" mototrekā.

29. jūnijā Andžejs Ļebedevs startēs pirmajā pasaules junioru čempionāta finālposmā Pilā (Polija), bet Kjasts Podžuks un Maksims Bogdanovs sestdien Herksheimas mototrekā Vācijā piedalīsies Eiropas čempionāta finālā pāriem, kur sacensīties ar Vācijas, Slovēnijas, Ukrainas, Polijas, Čehijas un Dānijas spīdvejistiem. Pērn Podžuks kopā ar Ļebedevu ieguva šajās sacensībās sudraba medaļas un arī šosezon viņi būtu startējuši finālā, ja vien Ļebedevam tajā pašā dienā nebūtu pasaules junioru čempionāta pirmais posms...