Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Piektdien "Loko" rindās debitēs Ričijs Vorals

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Piektdien "Loko" rindās debitēs Ričijs Vorals
Piektdien Daugavpils "Lokomotīves" sastāvā Polijas Nice spīdveja līgas mačā debitēs Ričijs Vorals.

Jau nākamajā Polijas Nice spīdveja līgas mačā Daugavpils "Lokomotīves" rindās debitēs 22 gadus vecais anglis Ričijs Vorals, kuru uzskata par vienu no talantīgākajiem savas paaudzes britu spīdvejistiem. Debija nebūs viegla, jo tā notiks Žešuvā mačā pret līgas vicelīderi "PGE Marma".

Dvīņubrāļi Ričijs un Stīvs Vorali pašreiz brauc britu Elites līgas klubos - attiecīgi "Belle Vue Aces" un "Swindon Robins" - un tieši Ričijs līdz šim spīdvejā sevi ir apliecinājis skaļāk - 2012. gadā viņš kā pirmais britu motobraucējs pēc triju gadu pārtraukuma iekļuva pasaules junioru čempionāta finālā, taču diemžēl Premjerlīgas mačā (tolaik viņš galvenokārt brauca otrajā pēc ranga britu spīdveja līgā) piedzīvoja smagu kritienu, salauza kāju un uz finālu neaizbrauca. Savainojums lika izlaist visu 2012. gada sezonas atlikušo daļu, kā arī ietekmēja pagājušo sezonu, kaut gan Ričijs pērn tik un tā bija piektais Lielbritānijas čempionāta pusfinālā un ieņēma 10. vietu finālā.

Pirms sezonas Ričijs Vorals brauca daugavpiliešu rindās pārbaudes mačā Polijā pret Gdaņskas klubu no Ekstralīgas un četros braucienos atveda 3 punktus. "Loko" treneri un vadība nav īpaši apmierināti ar zviedru Simonu Gustafsonu un īpaši ar pieredzējušo čehu Jozefu Francu, tāpēc nolēma dot iespēju sevi apliecināt vēl vienam komandas leģionāram - Ričijam Voralam. Ričijs piektdien kļūs par pirmo britu spīdvejistu "Lokomotīves" rindās.

Citu pārmaiņu "Lokomotīves" rindās 30. maijā nebūs. Žešuvas komanda nav pieteikusi mačam pieredzējušo britu spīdvejistu, daudzkārtēju valsts čempionu ar vairāku sezonu pieredzi GP seriālā Skotu Nikolsu, arī otrs juniors vēl nav nosaukts, taču "PGE Marma" sastāvs tāpat ir ļoti spēcīgs - dāņi Kenijs Larsens un Nikolajs Klinds (pirms pāris sezonām bija "Loko" rindās, taču sastāvā nespēja nostiprināties), pieredzējušais zviedrs Peters Ljungs, mums labi zināmais (savulaik sekmīgi brauca "Loko" rindās) Pāvels Mesjoncs un Marejs Kucjapa.