Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" Ribņikā piedzīvo kaujiniecisku zaudējumu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" Ribņikā piedzīvo kaujiniecisku zaudējumu
Maksims Bogdanovs šodien pievīla komandu
Foto: Laimonis Saulītis, Sportacentrs.com

Šodien Polijas 1. spīdveja līgā ar kaujiniecisku zaudējumu nācās samierināties Daugavpils "Lokomotīvei", kas viesos piekāpās Ribņikas "RKM" ar rezultātu 41:49.

Daugavpils "Lokomotīve" šodien viesojās Ribņikā, kur noslēdza trīs sacīkšu ciklu. Pēc pārliecinošā snieguma savā trekā pret Gņežno "Start", daudzi cerēja, ka izdosies izbraukumā uzvarēt arī Ribņikas "RKM", jo šo komandu nevar pieskaitīt pie līgas labākajām.

Komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins, salīdzinājumā ar mačiem pret "Start", sastāvā veica nelielas izmaiņas, pārī ar Grigoriju Lagutu ieliekot Leonīdu Pauru, nevis Kjastu Puodžuku, kurš šoreiz brauca kopā ar Romānu Považniju.

Jāsaka, ka ne Paura, ne Puodžuks šodien nespēja nobraukt savā līmenī, pa abiem tiekot tikai pie viena punkta, kā rezultātā "Loko" praktiski varēja paļauties tikai uz piecu braucēju spējām. Bet nu par visu pakāpeniski. Sacīkšu pirmais brauciens noslēdzās ar rezultātu 3:3, bet turpinājumā Ribņikas komanda sāka mazliet atrauties. Neveiksmīga diena bija Maksimam Bogdanovam, kurš vairākos braucienos palika uz nulles.

Jau pēc četriem braucieniem rezultāts bija ļoti nepatīkams - 8:16. Par laimi, vēl tālāk atrauties mājiniekiem nebija ļauts un turpinājumā četri braucieni pēc kārtas noslēdzās ar rezultātu 3:3. Šajā brīdi uzspīdēja Romāns Považnijs, Pāvels Mesjoncs un Artjoms Laguta, ar kuru pūlēm izdevās sadeldēt rezultātu līdz cerīgajam 32:34. Grigorija Lagutas uzvara 12. braucienā ļāva saglabāt nieka divu punktu deficītu, bet uzvaru mājinieki nodrošināja 13. braucienā, kurā tika pie dubultuzvaras, savukārt "Loko" rindās vienīgo punktu atveda Laguta jaunākais.

Lai arī pēdējos divos braucienos Grigorijs Laguta spēja nodrošināt četrus punktus, viņa partneri nespēja tikt viņam līdzi, tādējādi beigās "RKM" izdevās pat mazliet atrauties - 49:41.

Tieši Griša šodien ieņēma komandas līdera vietu, savācot 12 punktus. Beidzot labas sacīkstes aizvadīja Pāvels Mesjoncs, kuram deviņi punkti. Deviņi punkti arī Lagutam jaunākajam, bet par vienu mazāk Romānam Považnijam. Slikti nobrauca Maksims Bogdanovs, kuram tikai divi punkti.

Mājinieku rindās labākais bija Nikolajs Klindts (13), tālāk sekoja Daniels Nermarks (11), bet Jonasam Kilmaerkopi un Ronijam Jamrožijam identiska punktu summa - astoņi.

Šis bija "Lokomotīves" otrais zaudējums trīs mačos, taču kopumā rezultāti mūsu komandai bijuši labvēlīgi - pārliecinoša uzvara savā trekā pār "Start" (58:31), kā arī nelieli zaudējumi viesos ar identisko 41:49, kas ļauj cerēt uz bonuspunktiem.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 20:16, pirms 14 gadiem
Bagdanovs jau 3 reizi pievilj...

     [+] [-]

, 2010-04-25 20:52, pirms 14 gadiem
pins19 rakstīja: Bagdanovs jau 3 reizi pievilj...
Kautkas nau labi ,pilnigi tev piekritu Komandaj ir vajadzigas jauni speki.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 21:15, pirms 14 gadiem
Nekas mājās visus jāsim!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 22:14, pirms 14 gadiem
tikai ar mājas uzvarām augstu vietu neredzēt. šitādi "ribņiki" ir jāsit arī viesos. kādreiz jau arī Ekstralīgu gribēsies...

     [+] [-]

, 2010-04-26 19:43, pirms 14 gadiem
nu vsje kak obi4no. doma maks lider, v gostjax polnij lox......