Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs otrais Pardubicē, komandai - neizšķirts

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs otrais Pardubicē, komandai - neizšķirts
Andžejs Ļebedevs

Latvijas spīdveja izlases kapteinis Andžejs Ļebedevs un jaunākais no Daugavpils "Optibet Lokomotīve" junioriem aizvadītajā sezonā Artjoms Juhno piedalījās sacensībās Pardubicē, kurās Čehijas komanda (viens no izlases variantiem) tikās ar komandu "Nice Polska Racing Team", kuras rindās bija četri jaunie poļu spīdvejisti, Ļebedevs un Juhno.

Komandu mačs beidzās neizšķirti - 45:45. Ļebedeva rēķinā - trīs otrās vietas un divas uzvaras (12 punktu), pēdējā 15. braucienā viņš bija pirmais, pāris veda 4:2 uzvaru, taču pēdējā apļī Petrs Hlupāčs apzteidza Viktoru Pžijemski un izglāba mājiniekus no zaudējuma - 3:3 braucienā un 45:45 visā mačā. Juhno rēķinā 6 punkti (viena otrā un četras trešās vietas) un vērtīga pieredze.
Pa diviem labākajiem braucējiem no katras komandas vēl aizvadīja braucienu par uzvaru individuālajā ieskaitē. Uzvarēja Vāclavs Miliks, otrais bija Ļebedevs, bet trešais - Hlupāčs.