Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Arī spīdvejā būs Čempionu līga

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Čempionu kausa izcīņa spīdvejā sevi neattaisnoja. Pirmām kārtām jau tāpēc, ka sacensībās nepiedalījās visu spēcīgāko spīdveja līgu klubi, turklāt komandas tika tik ievērojami papildinātas no malas, ka nereti tām bija maz kopīga ar īsto komandas sastāvu. Tagad pienākusi kārta spīdveja Čempionu līgai, kas patiešām būs visu četru spēcīgāko līgu čempionu tikšanās.

Pirmās un līdz ar to vēsturiskās šādas sacensības notiks 31. augustā Polijas čempiona Zeļonaguras "Stelmet Falubaz" mototrekā. Bez Polijas 2013. gada ENEA Ekstralīgas čempiona piedalīsies arī britu Elites līgas čempions "Poole Pirates", zviedru Elitserie čempions "Piraterna Motala" un dāņu Superlīgas čempions EMS "Esbjerg".
Sacensības notiks pēc četru komandu mača braucienu tabulas (20 braucieni, katrā pa vienam dalībniekam no katras komandas). Katrā komandā būs četri pamatbraucēji un pa vienam piektajam numuram (gan pirmie četri, gan piektais tiks noteikti pēc caurmērā vienā braucienā gūtajiem punktiem šajā sezonā vietējās līgas čempionātā), kurš izbrauks trekā trīs reizes pret citu komandu piektajiem numuriem.

     [+] [-]

, 2014-07-22 14:44, pirms 10 gadiem
Nu cerams ka izdosies! man kā skatītājam būs interesanti

  +1 [+] [-]

, 2014-07-22 15:10, pirms 10 gadiem
bet kā ar sastāviem, jo braucēji katrs brauc dažādās līgās vienlaicīgi, piem., tas tikai piemēram, es neatceros precīzi komandu sastāvus, ja N. Pedersens pārstāv gan "Falubaz", gan "Poole Pirates", viņam, ko jāizvēlās, kuru pārstāvēt vai kā.... spīdvejā Čempionu līgu grūti izveidot, manuprāt