Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Tuvojas karstā spīdveja nedēļas nogale

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Tuvojas karstā spīdveja nedēļas nogale
Vjačeslavs Giruckis
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Arvien straujākiem soļiem tuvojas nedēļas nogale, kas solās būt īpaši aizraujoša Daugavpils spīdvejistiem - trīs dienu laikā divas Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes, kā arī junioru pasaules čempionāta kvalifikācija.

Pēc ilgās dīkstāves sezonas sākumā "Lokomotīves" spīdvejistiem vairs nav iemeslu garlaikoties. Pirmdien "Loko" aizvadīja pirmās 2010. gada Polijas 1. līgas sacīkstes, pie tam aizvadīja tās diezgan veiksmīgi, tikai ar 41:49 izbraukumā piekāpjoties Grudzjoncas "GTŽ".

Jau piektdien, 23. aprīlī, daugavpilieši pirmo reizi šosezon atrādīsies vietējais publikai, kad tiksies ar labi pazīstamo Gņežno "Start", kuras rindās netrūkst laba līmeņa braucēju - Matejs Ferjans, Peters Ljungs, Kšištofs Jabloņskis un citi. Sacīkstes sākums plkst. 18:00 un biļetes var iegādāties jau šodien. Sīkāku ieskatu gaidāmajos mačos piedāvāsim rīt, bet jau tagad var pieminēt, ka komandas sastāvs, salīdzinājumā ar izbraukuma mačiem pret "GTŽ", palicis nemainīgs, izmainījušies vien braucēju pāri - Grigorijs Laguta brauks kopā ar Kjastu Puodžuku, bet Grišas iepriekšējais pārinieks Vjačeslavs Giruckis pārceļojis pie Romāna Považnija.

Neatkarīgi no tā, kā veiksies "Loko" piektdien, jau svētdien daugavpiliešus sava trekā gaidīs Ribņikas "RKM", kas iepriekšējās sezonās mūsu komandai ir bijis visumā parocīgs sāncensis. Ribņikā pirmo reizi trekā redzēsim daudzu pelto Leonīdu Pauru, kurš aizvietos Vjačeslavu Girucki.

Kāpēc nestartēs Giruckis? Atbilde ir vienkārša, viņam kopā ar Jevgēņiju Karavacki svētdien jāstartē pasaules junioru čempionāta kvalifikācijas sacensībās Vācijā. Abi mūsu braucēji diezgan reāli varētu pacīnīties par iekļūšanu pusfinālā. Vērts pieminēt, ka viens no trīs fināliem norisināsies Daugavpilī.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2010-04-22 22:30, pirms 14 gadiem
ciu moš kāds no rīgas ar brauc uz Spīdveju!!??????