Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Kalējiem" pirmais zaudējums Bauhaus-Ligan čempionātā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Kalējiem" pirmais zaudējums Bauhaus-Ligan čempionātā
Andžejam Ļebedevam un pārējiem "Kalējiem" - pirmais zaudējums Bauhaus-Ligan čempionātā.

Pirmo zaudējumu Zviedrijas spīdveja Bauhaus-Ligan jeb virslīgas čempionātā piedzīvoja Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Eskilstūnas komanda "Smederna". Līdz ar to pārtrūka tās sešu uzvaru sērija - "Kalēji" viesos ar 42:48 piekāpās Molillas "Dackarna" vienībai.

Viesi sāka ar 4:2 uzvaru pirmajā braucienā, savā pirmajā braucienā uzvarēja arī Andžejs Ļebedevs (kopā ar Gļebu Čugunovu atveda neizšķirtu 3:3), taču turpinājums nebija tik sekmīgs ne komandai, ne Andžejam. Savu nākamo uzvaru summā viesi guva tikai 9. braucienā (arī 4:2), bet pirms tam rezultāts jau bija 28:20 mājinieku labā. Divus braucienus pirms beigām "Kalējiem" izdevās samazināt rezultāta starpību līdz četriem punktiem (37:41), pirms pēdējā brauciena arī bija tikai "mīnus 4" (40:44), taču Ļebedevam un Mikaelam Jepsenam Jensenam neizdevās gūt dubultuzvaru, lai panāktu kaut vai neizšķirtu - 2:4 (otrais finišēja Andžejs) un 42:28 kopā.
Ļebedeva rēķinā šoreiz 7 punkti. Mājinieku rindās 15 no 15 iespējamajiem punktiem atveda bijušais pasaules čempions austrālietis Džeisons Doils.
Eskilstūnas komanda saglabā pirmo vietu Bauhaus-Ligan čempionāta turnīra tabulā - tās rēķinā ir 12 punktu 7 mačos. Tuvākajiem sekotājiem "Dackarna" spīdvejistiem ir 11 punktu 8 mačos, pa 10 punktiem 7 mačos ir "Vastervik" un "Lejonen" komandām, bet 8 punkti 7 mačos - "Vetlanda" rēķinā.