Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kjasts Podžuks brauks pusfinālā Divišovā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kjasts Podžuks brauks pusfinālā Divišovā
Kjastam Podžukam Divišovā būs ļoti spēcīgi konkurenti...
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Spīdveja pasaules čempionāta GP seriāla pretendentu pusfinālu Kjasts Podžuks aizvadīs 30. jūnijā Divišovas mototrekā Čehijā. Pārējie divi pusfināli tajā pašā dienā notiks Vojensā (Dānija) un Lonigo (Itālija). GP pretendentu finālā no katra pusfināla iekļūs tikai pieci pirmie.

Divišovas pusfināls dalībnieku sastāva ziņā ir visspēcīgākais, tā ka šajā ziņā Kjastam nav paveicies. No otras puses - būs iespēja sacensties ar 15 spēcīgiem konkurentiem. Podžukam būs 15. starta numurs un savā pirmajā braucienā viņš tiksies ar kluba biedru Daugavpils "Lokomotīvē" dāni Kenetu Hansenu, ukraini Andreju Karpovu un čehu Alešu Drīmlu. Vēl Kjasta konkurenti (starta numuru secībā no 1. līdz 12.) būs Trojs Batčelors (Austrālija), Kennijs Karsens (Dānija), Kšištofs Buškovskis (Polija), Peters Ljungs (Zviedrija), Jurica Pavličs (Horvātija), Kriss Hariss (Lielbritānija), Martins Vaculiks (Slovakija), Jozefs Tabaka (Ungārija), Jonass Kilmekorpi (Somija), Madss Korneliusens (Dānija), Janušs Kolodzejs (Polija) un Kšištofs Kaspšaks (Polija).

     [+] [-]

, 2012-06-21 13:24, pirms 12 gadiem
Atlase uz GP ir vienkārši naidīga - milzīgs daudzums labu pilotu paliek aiz borta. Jau šis pusfināla sastāvs ir pārdabisks.