Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Puodžukam neveiksmīga debija Elitserien

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Puodžukam neveiksmīga debija Elitserien
Debija Elitserien čempionātā Ķastam Puodžukam neizdevās. Cerams, ka turpinājums būs labāks.

Pirmo maču Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā Eskilstūnas "Smederna" komandas rindās neveiksmīgi aizvadīja Ķasts Puodžuks. Nekādi neizdevās pielāgoties pašam un pielāgot dzinēju "Piraterna Motala" kluba trekam.

"Piraterna Motala" spīdveja kluba mototreks ir īsākais Zviedrijas Elitserien čempionātā (290 metri), līdz ar to tajā ir ļoti īsas taisnes un līdz ar to īpaša ir dzinēju pielāgošana. Ķasts tamlīdzīgos trekos nebija braucis un arī tāpēc debija sanāca neveiksmīga - ceturtā vieta pirmajos divos braucienos, pēc kuriem kļuva skaidrs, ka labāk būs palikt malā un ļaut savā vie;ā braukt kādam citam, kas šo mototreku jau zina.
Eslikstūnas komanda zaudēja ar 41:49 un tikai jaunais zviedru spīdvejists Olivers Berntzons, kurš pagājušajā sezonā pāris reizes startēja "Lokomotīves" sastāvā un kurš bija viens no pretendentiem uz vietu Daugavpils komandā arī šosezon, viesu rindās brauca stabili labi - 13 punkti 6 braucienos. Kā pa ciņiem braukšana gāja pieredzējušajiem Peteram Karlsonam (3) un Magnusam Zeterstrēmam (7), nedaudz labāk - polim Gžegožam Zengotam (8) un Kennijam Larsonam (8). Jāpiebilst, ka mājinieku komandas līderi bija tādas pasaules līmeņa spīdveja zvaigznes kā amerikānis Gregs Henkoks un austrālieši Kriss Holders un Darsijs Vords (arī nekādi nespēja "piešauties" mototrekam). "Piraterna Motola" sastāvā brauca arī "Lokomotīves" spīdvejists Simons Gustafsons un atveda 7 punktus piecos braucienos.

Jau piektdien Puodžuka kluba mototrekā Eskilstūnā risināsies "Best Pairs Cup" izcīņas trešā un pēdējā posma sacensībās, kurās Latvijas komanda (vēl arī Andžejs Ļebedevs un Maksims Bogdanovs) atkal pacentīsies apliecināt sevi starp pasaules labākajiem spīdveja meistariem.

     [+] [-]

, 2014-05-21 20:40, pirms 10 gadiem
Viņš arī Polijas līgā nav spējīgs pielāgot moci sacensībām jau gadu gadiem, kur nu Zviedrijā, lai taisās prom ,kamēr kads nav to klaji pateicis un pazemojis mūsu spidveja spīdekli.