Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Oļegam Mihailovam 4 punkti Zviedrijā, Artjomam Juhno - gandrīz fināls Bidgoščā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Oļegam Mihailovam 4 punkti Zviedrijā, Artjomam Juhno - gandrīz fināls Bidgoščā
Artjoms Juhno

Pēc ilgāja laika piedalīties Zviedrijas Bauhaus-Ligaen spīdveja čempionātā "Rospiggarna Hallstavik" komandas rindās atkal tika uzaicināts Oļegs Mihailovs, savukārt jaunākais no Daugavpils "Optibet Lokomotīve" junioru sastāva Artjoms Juhno gandrīz iekļuva finālā Nice Cup junioru sacensību 6. posmā Bidgoščā.

Hallstavikas komanda ciemojās Molillā un ar 42:48 zaudēja vietējai komandai "Dackarna". Mihailova rēķinā - 4 punkti četros braucienos. 12. un 13. braucienā viesi uzvarēja ar 5:1 un divus braucienus pirms mača beigām panāca neizšķirtu - 39:39, taču priekšpēdējā braucienā Mihailovs izstājās motocikla defekta dēļ, savukārt soms Timo Lahti finišēja tikai trešais aiz Jakuba Torsela un Maceja Janovska - 1:5 un 40:44 pirms pēdējā brauciena. Izglābties neizdevās. Hallstavikas komanda papildbraucienā ieguva bonuspunktu - divu riņķu maču summā bija neizšķirts un papildbraucienā par vēl vienu punkru Kims Nilsons pārspēja Rasmusu Jensenu. Turnīra tabulā "Rospiggarna" pašreiz ieņem 6. vietu.
Nice Cup 6. posma sacensībās Bidgoščā Artjoms Juhno savā grupā četros braucienos ieguva 9 punktus (uzvara un trīs otrās vietas) un ieņēma trešo vietu, bet finālā iekļūst abu grupu divi labākie braucēji. Tik pat punktu bija arī Mateušam Dulam no Polijas 1. līgas kluba Lodzas "Orzel", taču viņam bija divas uzvaras braucienos. Juhno līdz ar to - 5. vieta posmā.