Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kjasts Podžuks 2. kārtas septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kjasts Podžuks 2. kārtas septiņniekā
Kjasts Podžuks bija viens no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem pār Gņezno komandu un iekļuva 2. kārtas labāko septiņniekā.
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Polijas 1. līgas spīdveja čempionāta 2. kārtas labāko septiņniekā iekļauts Daugavpils "Lokomotīves" motobraucējs Kjasts Podžuks. Uzvarētajā mačā ar līgas galveno favorītu Gņezno "Lechma Start" (53:37) viņa rēķinā bija 12 punktu.

Pirmā kārtas labāko septiņniekā no mūsu komandas bija iekļauts zviedru leģionārs Mikaels Makss, bet pēc pirmā "Loko" mača savā mototrekā - Kjasts Podžuks. Bijušais Eiropas junioru vicečempions bija viens no komandas līderiem un svarīgākos punktus guva tieši izšķirīgajā brīdī - savā pirmajā braucienā uzvarēja plānoto viesu triecienpāri Skotu Nikolsu un Bjarni Pedersenu, 12. braucienā pēdējā līkumā apsteidza Maceju Fajferu un līdz ar to "Loko" saglabāja 6 punktu pārsvaru pirms trim pēdējiem braucieniem, bet pēdējā braucienā pārī ar Romānu Považniju atveda 5:1 dubultuzvaru un palielināja "Loko" pārsvaru līdz 16 punktiem. Pavisam šajā mačā Kjasts uzvarēja četros no pieciem braucieniem.

Nedēļas nogalē Herksheimas mototrekā Vācijā Podžuks kopā ar Maksimu Bogdanovu, Andžeju Ļebedevu un Jevgeņiju Karavacki pārstāvēs Latvijas izlasi Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas sacensībās, kur mūsējo pretinieki cīņā par vienīgo ceļazīmi uz pusfinālu būs Vācijas, Somijas un Francijas spīdvejisti.

     [+] [-]

, 2012-04-21 04:22, pirms 12 gadiem
Всегда любил и буду любить Кястаса, этот человек своего дела, он не просто отбывает номер, он борется до конца! Удачи Кястас!