Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" atsāk ar zaudējumu Gdaņskā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" atsāk ar zaudējumu Gdaņskā
Andžejs Ļebedevs bija vienīgais "Loko" rindās, kurš Gdaņskā spēja atvest 10 punktus. .

Ar zaudējumu Gdaņskā vietējai "Renault Zdunek Wybrzeze" komandai Polijas 1. līgas spīdveja klubu čempionātu atsāka Daugavpils "Lokomotīve" - pirmajā finālkvarteta mačā "Loko" piekāpās galvenajam pretendemtam uz tikšanu Ekstralīgā ar 30:60.

Rokas savainojuma dēļ daugavpiliešu sastāvā šosezon vairs nebrauks Ķasts Puodžuks, kuru Gdaņskā neveiksmīgi aizstāja Vadims Tarasenko (2 punkti). Kopš mača sākuma mājinieki izvirzījās vadībā un arvien palielināja savu pārsvaru.
"Loko" rindās 10 punktus atveda Andžejs Ļebedevs, kurš sestdien debitēja "Grand Prix" seriāla posmā un iekļuva pusfinālā. Pa 7 punktiem Romāna Považnija un Maksima Bogdanova rēķinā, bet pārējo devums bija pārāk niecīgs.

Nākamos divus mačus daugavpilieši aizvadīs savā mototrekā - 25. augustā ar Ļubinas komandu, bet 1. septembrī uzņems Grudzjoncas komandu. Iespējams, ka "Loko" rindās parādīsies arī kāja jauna seja...

  +2 [+] [-]

, 2013-08-18 22:50, pirms 11 gadiem
Šitas kalamburs autoram labs sanāca
Iespējams, ka "Loko" rindās parādīsies arī kāja jauna seja