Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīvei" vajag punktu, lai tiktu pusfinālā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Optibet Lokomotīvei" vajag punktu, lai tiktu pusfinālā
Pirmā riņķa mačā Daugavpilī Tarnuvas "Unia" tika pārspēta pārliecinoši.

Cerams, ka Latvijas spīdvejam sekmīgo nedēļas nogali - sestdien iegūtas sudraba medaļas Eiropas U19 pāru čempionātā Biķerniekos - svētdien turpinās Daugavpils "Optibet Lokomotīve" Polijas 2. līgas regulārā čempionāta pēdējā mačā Tarnuvā, kur tiksies ar "Unia" komandu. Daugavpiliešiem nepieciešams viens punkts, lai nodrošinātu vietu pusfinālā.

Pirmā riņķa mačā Daugavpilī, kas bija arī pirmais komandas mačs jaunajā sezonā, "Optibet Lokomotīve" uzvarēja ar 59:31 un tagad viesos jāiegūst 32 punktus, lai iegūtu bonuspunktu. Ar to arī pietiks, lai tiktu pusfinālā, taču jācer, ka daugavpileiši nebūs tik pieticīgi, lai izbrauktu uz maču tikai pēc bonuspunktu - jāspēkojas par uzvaru. "Optibet Lokomotīve" sastāvs Tarnuvā būs tāds pats, kāds tas bija iepriekšējā mačā Poznaņā (starta numuru secībā) - Jevgeņijs Kostigovs, Viktors Palovāra, Adams Eliss, Daniils Kolodinskis, Niks Moriss, Kevins Jūls Pedersens un Ričards Ansviesulis.
Uzvara pirmajā mačā ar 28 punktu pārsvaru ir pārliecinoša, taču tā neko negarantē atbildes mačā pretinieku mototrekā. "Unia" sastāvs ir pietiekmi spēcīgs, lai uz sava celiņa Tarnuvas komanda cerētu uzvarēt - Tero Ārnio, Kenets Hansens, Peters Jungs, Oskars Bobers, Patriks Rolnickis (pēdējie divi - izteikti labi braucēji tieši savā mototrekā) un acīmredzot arī 16 gadus vecais talantīgais dānis Viljams Drejers, kuru sestdien redzējām Biķerniekos Eiropas U19 pāru čempionātā. Salīdzinājumā ar komandu pirmo maču Daugavpilī, "Unia" rindās nebūs austrālieša Troja Batčelora, bet būs dānis Kenets Hansens, kā arī klāt nāks Drejers.