Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Jārevanšējas un jāņem 3 punktus

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Polijas Nice spīdveja līgas ietvaros Daugavpils "Lokomotīve" šovakar savā mototrekā uzņems Pilas komandu "Polonia", kurai pirmajā riņķī viesos zaudēja ar 40:48. Jārevanšējas ar vismaz 9 punktu pārsvaru, lai par uzvaru iegūtu nevis divus, bet gan trīs punktus.

"Loko" sastāvs paliek nemainīgs - juniors Jevgeņijs Kostigovs atkal brauks pieauigušā kategorijā un maču sāks vienāpārī ar Maksimu Bogdanovu, savukārt juniori būs Dāvis Kurmis un Oļegs Mihailovs. Vēl - Ķasts Puodžuks, Timo Lahti un Tomass Junasons.
Pilas komandā ir iekļauts 20 gadus vecais austrāliešu talants, pagājušā gada Austrālijas čempions (šogad - 7. vieta) Breidijs Kurcs. Tomašs Gapiņskis, Norberts Košcjuhs un Vadims Tarasenko (Grigorija un Artjoma Lagutu brālēns savulaik trīs sezonas brauca "Loko" rindās) plus Kurcs būs viesu triecienkvartets.
Nice līgas turnīra tabulā "Loko" ar 11 punktiem 8 mačos ir 3. vietā, bet Pilas komanda ar ar 8 punktiem 7 mačos ir 5. vietā.
Mača sākums - plkst. 18.