Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Britu spīdvejisti uz pusi nomaina sastāvu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Britu spīdvejisti uz pusi nomaina sastāvu
Bijušais britu junioru čempions Lūiss Bridžers pastiprinās Lielbritānijas izlasi Race-off sacensībās Prāgā.

Lielbritānijas spīdveja izlasē, kas ceturtdien Prāgā būs viena no Latvijas izlases konkurentēm cīņā par pēdējo ceļazīmi uz Pasaules kausa finālu, uz pusi nomainījies sastāvs. Prāgā ierindā būs tikai abi britu izlases līderi Tais Vofindens un Kriss Hariss, bet pārējie divi braucēji būs citi.

Pusfinālā "Norfolk Arena" mototrekā briti palika otrie aiz Dānijas un viņu labā 30 no 35 punktiem atveda pašreizējais "Grand Prix" seriāla vicelīderis Tais Vofindens (18) un "Bombers" Kriss Hariss (12), kamēr izlases debitantam Kreigam Kūkam bija tikai 4 punkti, bet Edvardam Kennetam vispār tikai viens punkts. Abu pēdējo sliktais sniegums pirms Race-off sacensībām Prāgā lika Lielbritānijas izlases menedžerim Neilam Midletičam veikt izmaiņas sastāvā - Kūka un Edvardsa vietā startēs Bens Bārkers un Lūiss Bridžers.

Lūiss Bridžers ir 2009. gada Lielbritānijas U21 čempions (pārspēja toreiz Vofindenu!), viņš trīs reizes startējis pasaules junioru čempionāta finālos un augstākais sasniegums tajos bija 9. vieta 2009. gadā. 23 gadus vecais Bridžers startē britu Elites līgas klubā "Lakeside Hammers", kā arī Polijas Ekstralīgas klubā Gņezno "Start".
Bens Bārkers ieguva bronzas medaļu britu U18 čempionātā 2006. gadā (aiz Bridžera un Vofindena!), nākamajā gadā viņš startēja pasaules junioru čempionāta pusfinālā Daugavpilī un ierindojās 14. vietā. 25 gadus vecais Bārkers brauc britu Premjerlīgas (otrā pēc ranga britu spīdveja līga) klubā "Ipswich Witches" un Vroclavas komandā Polijas Ekstralīgā.

Pārmaiņas būs arī Austrālijas izlasē - ceturtdien austrāliešu rindās neredzēsim 35 gadus veco Deiviju Votu, taču vēl nav zināms, kuru no rezervistiem menedžeris Marks Lemons liks viņa vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-16 21:53, pirms 11 gadiem
Giruckim vajag labaaku moci un bish veiksmes un minimaala ceriiba veel pastaav, bet nu es domaaju shis starp Britiem un Shtatiem un mees ar Austraaljiem par tresho, bet nu tad jau redzees

     [+] [-]

, 2013-07-18 09:52, pirms 11 gadiem
janem USA