Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Maksims Bogdanovs "atklāj" Zviedriju pirmais

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Maksims Bogdanovs "atklāj" Zviedriju pirmais
Maksims Bogdanovs sekmīgi aizvadīja savu pirmo maču šajā sezonā Zviedrijas Allsvenska čempionātā.
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Pirmais no trim labākajiem Latvijas spīdvejistiem šosezon Zviedrijā startēja Maksims Bogdanovs - kamēr Elitsrien klubi "Smederna Eskilstuna" un "Rospiggarna Hallstavik" vēl nogaida un neicina uz mačiem attiecīgi Ķastu Puodžuku un Andžeju Ļebedevu (aizvadītas jau divas kārtas), tikmēr Allsvenska jeb pēc ranga otrās līgas komanda "Masarna Avesta" jau uz pirmo maču uzaicināja vienu no saviem pēdējo gadu līderiem Maksimu Bogdanovu. Sekmīgi!

Pirmajā Allsvenska čempionāta mačā "Masarna Avesta" viesos ar 47:43 pārspēja "Ornarna Mariestad" komandu, bet Maksims Bogdanovs bija trešais ražīgākais punktu vedējs viesu rindās - 8 punkti. Divas reizes Makss bija otrais, vienā braucienā uzvarēja un vienreiz finišēja trešais. Vairāk punktu tikai Tomasam Junasonam - 14 un Denisam Andersonam - 13. Tieši viņi abi pēdējā 15. braucienā, pirms kura rezultāts bija 42:42, arī atveda dubultuzvaru 5:1 un nodrošināja viesiem uzvaru visā mačā - 47:43.