Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam ne tā labākā izloze

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ļebedevam ne tā labākā izloze
Andžejs Ļebedevs
Foto: 7sport.lv

Pilnā sparā turpinās gatavošanās Latvijas spīdveja "Grand Prix" posmam, kurš pirmo reizi notiks Rīgā. Šodien lietus dēļ tika atcelti paredzētie treniņbraucieni, kā arī notika izloze. Andžejam Ļebedevam tika 16. starta numurs.

Laikapstākļi spīdvejistus un treka darbiniekus šodien nelutināja. Neilgi pirms paredzētajiem treniņbraucieniem sāka pamatīgi līt, kas vēl vairāk sarežģīja treka gatavošanas darbu. Dienas gaitā tika nolemts treniņus pārcelt uz rītdienu. Braucienu sākums plkst. 12:00.

Toties šodien tika aizvadīta izloze un spīdvejisti uzzināja savus starta numurus. Diemžēl cerība, ka Andžejam tiks kāds no numuriem, kas ļaus divas reizes startēt no pirmā celiņa neattaisnojās. Ļebedevs ieguva 16. starta numuru, tādējādi divas reizes būs spiests startēt no ceturtā celiņa. Šajā trekā startam būs ļoti liela nozīme, bet Ļebedevam tas nav labākais.

Pirmo reizi Ļebedevs uz treka izies 4. braucienā, kad no trešā celiņa cīnīsies ar Dārsiju Vordu, Andreasu Junsonu un Jaroslavu Hampelu. Laba iespēja aizķert punktus būs 8. braucienā, kad no ceturtā celiņa pretī stāsies Matejs Žagars, Kenets Bjere un Kriss Hariss.

Devītajā braucienā no otrā celiņa Andžiks cīnīsies ar pasaules čempionu Taju Vofindenu, Krisu Holderu un Nilu Kristianu Iversenu.

15. braucienā no pirmā celiņa būs jābrauc ar Martinu Smolinski, Kšištofu Kaspžaku un Troju Bečeloru. Pēdējā braucienu sērijā Latvijas spīdveja talants cīnīsies ar Fredriku Lindgrenu, Gregu Henkoku un Niki Pedersenu.

Sacensību sākums Biķerniekos plkst. 19:00. Biļetes var iegādāties "Biļešu serviss" kasēs un internetā.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-15 18:17, pirms 10 gadiem
Buus okey !