Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļubļinā labāk - "Lokomotīve/Jaunība" trešā otrajā finālposmā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļubļinā labāk - "Lokomotīve/Jaunība" trešā otrajā finālposmā
Francis Gusts (pa kreisi) un Daniils Kolodinskis guva pa 8 punktiem.

Daugavpils "Lokomotīve/Jaunība" spīdveja komanda Polijas junioru komandu finālsacensību otrajā posmā (pārceltajā pēc skaita 1. posmā) Ļubļinā uzlaboja izredzes tikt trijniekā kopvērtējumā - šoreiz iegūta trešā vieta aiz abu Ekstralīgas klubu labākajiem junioriem. Pirmajā finālposmā mūsējie bija ceturtie.

"Lokomotīve/Jaunība" rindās šoreiz bija Francis Gusts, bet Ričardu Ansviesuli aizstāja Artjoms Juhno. Spēkošanās par uzvaru posmā likumsakarīgi risinājās starp Ekstralīgas klubu Čenstohovas "Wlokniarz" un Ļubļinas "Motor" junioriem (abās brauc četri pašreiz labākie poļu juniori, trīs no kuriem nesen uzvarēja U21 komandu pasaules čempionātā), bet Daugavpils komanda un 1.līgas kluba Ostruvas "Arged Malesa" spīdvejisti spēkojās par trešo vietu.
Pirmajā duelī pārāki bija Čenstohovas spīdvejisti - 40 punkti, Ļubļinas komandai - 39 punkti, bet "Lokomotīve/Jaunība" ieguva 22 punktus un par 4 punktiem apsteidza Ostruvas komandas juniorus.
Pa 8 punktiem Gusta un Daniila Kolodinska r;ēķinā, 5 punkti - Ernestam Matjušonokam, viens punkts - Juhno rēķinā.