Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" centīsies atriebties

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" centīsies atriebties
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Šodien Daugavpils "Lokomotīve" spīdveja trekā "Lokomotīve" spīdvejisti uzņems viesus no Ostruvas - "KM". Pirms trīs dienām izbraukumā tika ciests apkaunojošs zaudējums - 27:60.

Lai arī daudzi Daugavpils komandai Ostruvā paredzēja zaudējumu, tādu cilvēku, kuri domāja, ka "Lokomotīve" varētu zaudēt tik neizteiksmīgā sacīkstē, nebija daudz. Vienīgais, kurš mūsu komandā spēja nobraukt cienījami bija Grigorijs Laguta, kurš spēja izcīnīt 15 punktus. Pārējo beaucēju pienesums bija niecīgs.

Šodien savā trekā mūsu braucējiem būs lieliska iespēja revanšēties. Skaidrs, ka šodien favorīti būs tieši mūsu braucēji, taču liela nozīme ir arī pārsvaram ar kādu tiek uzvarēts. Mūsu braucējiem būtu vajadzīga uzvara ar vairāk nekā 33 punktiem, lai varētu iegūt bonuspunktu.

"Lokomotīve" sastāvā šodien noteikti būs izmaiņas, jo nestartēs Kristians Hefenbroks, kurš Daugavpils trekā nespēj sasniegt augstvērtīgus rezultātus. Viņa vietu ieņems Kjasts Puodžuks. Pretiniekiem ierindā būs arī Kriss Hariss, kurš vēl vakar startēja "Grand Prix" posmā, taču ar sasniegto nevar lepoties. Tāpat jāuzmanās no Daniela Nermarka, Adriana Gomoļska, Nikolaja Klindta un citiem.

Sacensības sāksies 18:00. Mūsu komandai obligāti vajag uzvaru, jo situācija turnīra tabulā ir ļoti sarežģīta, tādēļ katrs punkts ir ļoti svarīgs.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA612
2.RKM ROW Rybnik78
3.SK Lokomotīve76
4.Marma Stal Rzeszów66
5.GTŻ Grudziądz76
6.Start Gniezno76
7.PSŻ Poznań76
8.KM Ostrów Wlkp.74

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja