Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

papildināts Spīdvejistam Bogdanovam labākais starts Ekstralīgā, Lagutam trauma

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Spīdvejistam Bogdanovam labākais starts Ekstralīgā, Lagutam trauma
Maksims Bogdanovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Vislabākās sacīkstes savā karjerā Polijas Ekstralīgā aizvadījis Latvijas vadošais braucējs Maksims Bogdanovs. Cīņā pret Grigorija Lagutas Čenstohovas "Wlokniarz" Maksis atveda deviņus punktus, kas palīdzēja Gdaņskas "Lotos" uzvarēt.

Bogdanovam debijas starti Ekstralīgā nebija no tiem veiksmīgākajiem, taču mājas sacīkstēs pret Čenstohovas vienību izdevās nobraukt ļoti labi. Pirmajos divos braucienos tika iegūts viens punkts, toties turpinājumā Maksis bija lielisks.

Bogdanovs uzvarēja gan 10., gan 13. braucienā, savukārt četrpadsmitajā viņš palika otrais aiz Gžegoža Zengotas, kas bija viens no pretinieku komandas līderiem. Piecos braucienos Bogdanovam 9+1 punkti. Labāks par viņu bija vien Niki Pedersens un Kristians Pješčeks.

Gdaņska pieveica Čenstohovu ar 54:36. Viesiem labākais bija Grigorijs Laguta ar 14 punktiem, bet Zengotas rēķinā 12.

Diemžēl šodien bijušais Daugavpils "Lokomotīves" braucējs Zviedrijas augstākās līgas sacīkstēs krita jau pirmajā braucienā, laužot atslēgas kaulu. Tiek prognozēts, ka trekā viņš varētu atgriezties jūnija sākumā, taču precīzs atveseļošanās laiks būs zināms pēc padziļinātu pārbaužu veikšanas.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...