Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Marma" sagrauj "Lotos" - līdz Ekstralīgai viens solītis

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Marma" sagrauj "Lotos" - līdz Ekstralīgai viens solītis
Kriss Hariss
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Svētdienas vakarā Polijas 1. spīdveja līgā tika aizvadītas kārtējās sacīkstes. Mūs visvairāk interesēja notikumi finālčetrinieka komandu "Marma" un "Lotos" cīņā, kurā ar 68:22 pārāki bija marmieši.

Polijas 1. spīdveja līgā arvien straujākiem soļiem tuvojas sezonas izskaņa, un jau tagad praktiski skaidrs, ka pirmo vietu sev nodrošinās Žešuvas "Marma", kas vakar savā trekā neatstāja ne mazākās izredzes uz panākumu Gdaņskas "Lotos" - 68:22.

Uzvarētāju rindās lielisks sniegums uzreiz vairākiem braucējiem, bet līdera lomu uzņēmās Mikaels Makss, kuram 14+1 punkts, tādējādi viņš savāca maksimālo punktu summu. Pa 15 punktiem, ņemot vērā bonuspunktus, arī Krisam Harisam, Rafalam Okoņevskim un Macejam Kucjapam. Zaudētāju rindās seši punkti Davidam Stahiram.

Turnīra tabulā "Marma" tuvākos sekotājus apsteidz jau par četriem punktiem, bet līdz sezonas noslēgumam atlikušas vien divas sacīkstes. Nākamajā kārtā "Marma" viesosies Gņežno, kur tiksies ar "Start". Savā trekā žešuvieši uzvarēja ar 14 punktu pārsvaru, un, lai nosargātu bonuspunktu, viņi nedrīkst zaudēt izbraukumā ar lielāku pārsvaru. Ja to izdosies paveikt, "Marma" oficiāli būs nodrošinājusi vietu Ekstralīgā.

"Marmas" sniegums lielā mērā ietekmēs arī Daugavpils "Lokomotīvi", kura vēl saglabā izredzes uz otro vietu, kas ļaus turpināt cīņu par iekļūšanu Ekstralīgā. Nākamajā kārtā daugavpiliešiem savā trekā ar piecu punktu pārsvaru jāpieveic "Lotos" (tas mūsu komandai ir pa spēkam), kā arī pēdējā kārtā jācenšas tikt pie punktiem viesos pret "Marma". Ja neizdosies iegūt punktus viesos, būs jācer uz to, ka "Lotos" un "Start" savstarpējā cīņā uzvarētāju nenoskaidros, pie tam "Start" arī nedrīkst savā trekā uzvarēt "Marma". Vārdu sakot, "Lokomotīvei" tikt pie otrās vietas būs ļoti smagi, taču minimālas izredzes saglabājas.

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Marma1016
3.Lotos1012
3.Start1010
4.Lokomotīve1010

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkstes
19.09.Lokomotīve - Lotos
26.09.Marma - Lokomotīve

     [+] [-]

, 2010-09-13 11:53, pirms 14 gadiem
Lotoss gan izgāzās kā veca sēta, mājās viņi ir jāņem. Starts jau arī mājās nespēs uzvarēt žešuviešus. Vai mēs spētu viesos pārspēt Harisu, Kucjapu un Maksu?