Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Oļegam Mihailovam kritiens un tikai viens punkts Landshutā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Oļegam Mihailovam kritiens un tikai viens punkts Landshutā
Sezonas sākums jaunajā komandā Oļegam Mihailovam neizdevās...

Neveiksmīgi pirmo maču Polijas spīdveja 1. līgas čempionātā Bidgoščas "Abramczyk Polonia" komandas rindās aizvadīja Oļegs Mihailovs - kritiens un tikai viens punkts, bet komandai zaudējums Ladshutas mototrekā no vācu komandas "Trans MF Devils" ar 43:47.

Savā pirmajā braucienā Oļegs Mihailovs bija līderis (priekšā Martinam Smolinskim), taču otrajā līkumā piedzīvoja kritienu. Pašam nekas, bet cieta motocikls, savukārt rezerves braucamio nekādi neizdevās pielāgot celiņam. Izdevās atvest tikai vienu punktu - trešā vieta 11. braucienā, kurā par otru pārkāpumu startā tika diskvalificēts dānis Kenets Bjerre, bet vienatnē ar dāni Madsu Hansenu un Kaiu Hukenbeku daugavpilietis galā tikt nespēja. 1:5 un mājinieki atguva vadību (34:32), kuru vairs tā arī neatdeva. Neizdevās mačs arī slovēnim Matejam Žagaram - tikai 7 punkti, arī no Bjerres un Daniela Jeleņevska tika gaidīts vairāk par 8 punktiem no katra.
Nākamais mačs Bidgošcas komandai būs savā mototrekā ar Gdaņskas komandu.