Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Vācijas spīdveja izlase uz Daugavpili - bez čempiona

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Vācijas spīdveja izlase uz Daugavpili - bez čempiona
1. maijā Daugavpilī gaidāma ļoti sīva spēkošanās par vienīgo ceļazīmi uz Pasaules kausa pusfinālu.
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

1. maijā "Lokomotīves" mototrekā Daugavpilī risināsies Pasaules kausa izcīņas (komandu pasaules čempionāta) kvalifikācijas sacensības, kurās par vienīgo ceļazīmi uz pusfinālu sacentīsies Latvijas, Slovēnijas, Vācijas un Ukrainas izlases. Vācijas izlases rindās nebūs pašreizējā valsts čempions Tobiasa Kronera.

Tajā pašā dienā Debrecenas mototrekā Ungārijā risināsies Eiropas čempionāta pusfināls un Tobiass Kroners startēs tajā. Viņa vietu ieņems vārdabrālis Tobiass Bušs, bet vēl Vācijas izlasē iekļauti Martins Smolinskis, Makss Dilgers un Kevins Vēlberts. Rezervē - mums labi zināmais (divas sezonas brauca "Lokomotīves" sastāvā) Kristians Hefenbroks, Kais Hukenbeks un Rihards Špaizers.

Latvijas izlases sastāvs arī ir zināms - Maksims Bodganovs, Kjasts Podžuks, Andžejs Ļebedevs un Vjačeslavs Giruckis. Slovēņi un ukraiņi savus sastāvus vēl nav paziņojuši, taču šo komandu līderi mums tik un tā ir ļoti labi zināmi - GP seriāla dalībnieks Matejs Žagars slovēņiem, Andrejs Karpovs un Aleksandrs Loktajevs ukraiņiem.

Līdz šim Latvijas izlasei vēl ne reizes nav izdevies iekļūt Pasaules kausa pusfinālā. Pērn kvalifikācijas sacensībās Herksheimā mājinieki vācieši mūs apsteidza tikai par vienu punktu, savukārt tieši pirms 10 gadiem Daugavpilī mēs tikai par trim punktiem atpalikām no ... Vācijas izlases. Varbūt šoreiz beidzot izdosies?

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 12:19, pirms 11 gadiem
Majas sienas palīdzēs un uzvara būs rokās!