Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve/Jaunība" arī bez Ansviesuļa un Matjušonoka iegūst otro vietu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve/Jaunība" arī bez Ansviesuļa un Matjušonoka iegūst otro vietu
Mūsu juniori Lodzas spīdveja stadionā (no kreisās): Daniils Kolodinskis, Māris Smirnovs, Artjoms Juhno un Francis Gusts.

Uz pusi ne savā optimālajā sastāvā Polijas junioru spīdveja komandu čempionāta 5. posmu Lodzas mototrekā aizvadīja Daugavpils "Loomotīve/Jaunība", taču tik un tā spēkojās par uzvaru un tikai par 4 punktiem atpalika no 1. līgas komandas Gņezno "Budex Start" jaunajiem spīdvejistiem - attiecīgi 33 un 37 punkti..

Ričards Ansviesulis iepauzē slimības dēl, bet Ernestam Matjušonokam skolā eksāmeni un tāpēc abi uz Lodzu nevarēja doties. Bet tas arī pat labi - sevi apliecināt tika 17 gadus vecais Māris Streļcovs un 16 gadus vecais Artjoms Juhno.

Komandas līderi bija Daniils Kolodinskis un Francis Gusts (arī tikai 17 gadi), kuri arī atveda visvairāk punktu - attiecīgi 10 un 11 punkti (katram pa divām uzvarām braucienos). Vienreiz sava braucienā pirmais bija Juhno un kopā sakrāja 7 punktus, turklāt viņš pārspēja vienu no Gņezno komandas līderiem Marcelu Studziņski (kopā 13 punktu - vairāk nekā jebkuram) un vienu no Ostruvas komandas "Arged Malesa" līderiem Jakubu Kravčiku. Streļcovam - 5 punkti. Abi debitanti nepievīla.

Trešo vietu ieņēma Ostruvas komanda, kura sakrāja 30 punktus, bet mājiniekiem Lodzas spīdvejistiem - 20 punktu.