Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" gandrīz izglābjas Gņezno

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" gandrīz izglābjas Gņezno
Andžejs Ļebedevs pēc nesekmīga sākuma Gņezno mototrekā guva četras uzvaras pēc kārtas un atveda 14 punktus.

Daugavpils "Lokomotīve" kārtējā Polijas Nice spīdveja līgas čempionāta mačā ar 43:47 piekāpās Gņezno vietējai komandai "Carbon Start". Daugavpilieši spēja atgūt desmit punktu deficītu un izlīdzināt rezultātu, tomēr galotnē zaudēja. Pietrūka Puodžuka, Šleina un Gustafsona punktu, kuri aizvadīja maču vājāk nekā tika gaidīts.

Pēc pirmajiem diviem ar 1:5 bezcerīgi zaudētiem braucieniem optimisma daudz nebija, taču tad Jūnass Kīlmekorpi un Rorijs Šleins uzvarēja ar 4:2 un rezultāts kļuva 12:6 mājinieku labā. Vēl pēc diviem braucieniem - 10:20... Nesekmējās braukšana Ķastam Puodžukam, arī Andžejs Ļebedevs pirmajos divos braucienos atveda tikai divus punktus, taču tad "Loko" uzvarēja četrus braucienus pēc kārtas, turklāt Ļebedevs un Maksims Bogdanovs atveda 5:1 un pēc 9 braucieniem rezultāts kļuva neizšķirts - 27:27. Neapturams bija Ļebedevs, teicami brauca Kīlmekorpi, arī Bogdanovs krāja vērtīgus punktus un vajadzēja tikai piepalīdzēt pārējiem, lai uzvarētu. Nepalīdzēja.
Pēc 10. brauciena arī vēl bija neizšķirts - 30:30 - un īpaši skaista bija Ļebedeva uzvara šajā braucienā - no trešās vietas pēc pirmā līkuma Andžejs spēja aizbraukt līdz uzvarai. Tad divus braucienus pēc kārtas ar 4:2 uzvarēja mājinieki - 38:34. Bogdanovs uzvarēja 13. braucienā, taču viņam nepalīdzēja Šleins - 41:37 mājinieku labā pirms diviem pēdējiem braucieniem. 14. braucienā savu ceturto uzvaru pēc kārtas guva Ļebedevs, taču tikai ceturtais finišēja Puodžuks (brauca trešais, taču distancē viņu apsteidza zviedrs Jūnass Davidsons) - 44:40. Pēdējā braucienā Kīlmekorpi un Bogdanovam neizdevās gūt dubultuzvaru - 3:3.
Zaudējums ar 43:47 atstāj labas izredzes iegūt papildus punktu otrā riņķa mačā savā mototrekā - proti, uzvarēt vismaz ar 5 punktu starpību. Taču varēja paņemt punktus jau Gņezno, ja vien sekmīgāk būtu braukuši Puodžuks (tikai 5 punkti), Šleins (3) un zviedrs Simons Gustafsons (vispār palika bez punktiem...). Ļebedevs atveda 14 punktus, Kīlmekorpi - 13 un Bogdanovs - 8 punktus, taču ar diviem izteiktiem līderiem un vēl ar vienu labu viņu palīgu tik spēcīgu komandu kā Gņezno "Carbon Start" tās mototrekā uzvarēt nevar.

     [+] [-]

, 2014-05-14 10:41, pirms 10 gadiem
Vai Sportacentrs translēs Eiropas čempionāta pusfinālu? LTV7 nerādīs.